Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Allah'ım niyet ettim .

Lâ ilâhe illâllâh Muhammdün resulullâh!
Emrine uyacağıma, rızana uygun ameller işlemeye, peygâmberim hz Muhammed sav'in sünnetini işlemeye niyet ettim. Ahdime bağlı kalmayı sözümü tutmayı nasip et. Allah'ım!

İnsan bir sey isteyebilir, ancak Allahu Teâlâ'nın niyeti başka bir şey olabilir.
Allahu Teâlâ birşeye karar verdiğinde o mutlak olur.

Her şeyi olduran Allah'ım.
Hayatımı senin yoluna adamaya emrin doğrultusuna rızana uygun yaşamaya niyet ettim..

Allah'ım işimi niyetimi zorluktan kolay kıl. Ibadetleri bana sevdir, ibadet ve tââtimi artır.

Allah'ım gıybet edip yalan söylemekten sana sığınırım bizleri esirge koru bağışla,

Allah'ım dünya heveslerine aldanıp seni unutanlardan değil, gençlik ve yaşlılıkta rızık derdi olmaksızın ibadet etmeyi nasip et, zikrin fikrin şükrün ile meşgul eyle.

Allah'ım bizi doğru yola ilet, atamızdan razı ol. Bizi ve neslimizi islam libasi giyen,rızana uygun ameller işlemeyi nasip et.. isimlerimizi salihler iyilikte yarışan iyi kullar arasında yaz, orda isimlerimizi baki kıl..

Allah'ım dünyada iyilik ahirette iyilik ver. Ey merhametlilerin en merhametlisi bize merhamet et, yaşarken seninle aramıza muhabbet koy, son nefeste hüsnü hatime nasip et, kabir suallerini kolay kıl. Huzuru mahşerde kitaplarımızı Hz Muhammed sav efendimizin elinden almayı, şefeâtına nail olan kul kıl..

Rabbena tegâbbel minnâ inneke entes-semi-ûlalim.
Allah'ım ibadetlerimizi hayır ve hasenâhlarımızı kabul buyur ..
Amin Ecmain.

Üst Alt