Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
ya VEDUD ya HALİM .YA RAHİMÜR-RAHMAN
Allahım ben seni resulünü çok özledim bilirimki sevgin muhabbetin içimde ben seni özledim..yandım hasreti ile Allahım
Allahım seninle dilleşmeyi gönderdiğin mektubu hakkıyla eda etmeyi özledim.. hasretinle yanarak mektubunu okumayı nasip et Allahım
Allahım senden uzak kaldığım her an her gün her saniye için utandım Estağfirullah ..
Allahım seni anmadığım verdiğin hayatı senin doğrunda harcamadığım an için utandım senden Allahım Estağfirullah..
Allahım dünyanın hengamesine dalıp geflet kuyusuna daldığım için..utandım senden Allahım Estağfirullah ..
Allahım her soluduğum hava için hakkını veremediğim için utandım senden Allahım Estağfirullah
..Allahım öyle isterdimki seni yazdığın mektubu anlamayı onu bülbül edasıyla okuyup her canlıya anlatmayı bana göre dilleşmek senle bu,, özlemle hasretle mektubunu hakkını vererek okumak Alllahım ..Estağfirullah bağışla
Allahım sana layık kul olamadım bağışla kulluğumun hakkını veremedim bağışla aldığım nefesin verdiğin nimetlerin hakkını veremedim bağışla .
.Allahım eşikten mezara kadar öğren diyorsun öğrendiğini hayatında uygula öğrendiklerini anlat diyorsun biz tüm bunları yapmaktan bile aciziz..
Allahım bağışla affet affet ben senin güzelliğini her canlıda kudretini cümla kaainatta görürken ..
Allahım şu garip gönlüm seni özler hemde çok özler,, sen yanımda olsan bile özler sana hasret gönlüm
Allahım korkarım gün gelirde kafir olarak ölmekten ..
Allahım bizleri islam fıtratı üzere yaşat canımız öyle al bizleri ameli salih kul eyle..
Allahım bizleri imanlarımızı hz Ebu bekirin imanı gibi imanımdır demeyi nasip eyle..amin..Allahu tealaya emanet olun Allahım her daim yar ve yardımcımız olsun ..hayırlı akşamlar..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak sonsuz razi ve memmun olsun can kardesim eyvAllah yüregine saglik
Selam ve Dualarimla....

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Bismillahirrahmanirrahim
gündüzleri geçim olarak veren rabbim rızkınızı bol eylesin iyilere yoldaş ailenizle huzurlu yaşamınız olsun..
geceleri örtü eyleyen Allahım bizleri gece dinlenme safhası veren ruhlarımızı bedenlerimizi sukunete kavuştur.. Allahım.
Ayıplarımızı kusurlarımızı her iki cihandada mahşerde de Settar isminle sen ört Allahım ..
Bizlere hayırlı yaşam hayırlı ölüm ve hayırlı arkadaş dostlar nasip eyle Allahım..
Resullerin salihlerin sığındığı tüm kötülüklerden bizde sana sığındık bizleri koru bağışla esirge Allahım..
Resulleri salihlerin istediği tüm güzel iyi ne varsa senin razı olacığın her şeyi bizde senden istiyoruz..Allahım
Bizleri eşlerimizi çocuklarımızı namaz kılan salih amel işleyen şehadet şerbetini içen duası kabul olunan kul eyle Allahım..
Bizler senin rızana talibiz rızana kavuşturacak güzel ameller işlettir..Allahım..dualarımızı arafatta yapılan dualar ile birlikte kabul et...Allahumme salli ala seyyidina Muhammed..

Üst Alt