Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ALLAHIM AMELLERIN ACILDIGI GUNAHLARIN DOKULDUGU MAHSER MEYDANINDA BIZIM KUSURLARIMIZI SETTAR ISMI SERIFINLE ORT
BOYNUMUZU BUKUK BIRAKMA!!!!
KABUL ET SESLI SESSIZ DUALARIMIZI
KULLUGUMUZU SONSUZ MUTLULUKLARA AC!
RAHMETININ DENIZINDE SONDUR CEHENNEMIMIZI
RAHMETINI YAY KALBIMIZE
MERHAMETINI DOKUNDUR TENIMIZE
AFFET BAGISLA BIZI!!

SENIN ILTIFATIN HEPIMIZE KAFIDIR
BIZI SENDEN RAZI EYLE!!!!
SEN BIZE HER DAIM YETERSIN
BIZI SANA RAZI EYLE!!!!
SENIN RIZAANDIR BIRICIK SERVETIMIZ
BIZDEN RAZI OL
SENSIN BIZE DUAYI OGRETEN
DUALARIMIZ KABUL ET!!!!!

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Allahım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih Deccâl'in fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden sana sığınırım...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
SENSIZ SEVGILI DEGIL HICKIMSE SEV BIZI
SENSIZ DUAYAMAZ BIZI HICKIMSE KABUL ET DUALARIMIZI
SENSIZ DOST OLMAZ HICKIMSE SENSIZ BIRKAM BIZI
SENSIZ SEFKAT ETMEZ HICKIMSE ACI BIZE YA RABBI

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
AMİN!!

Elhamdülillâh...Elhamdülillâh...Elhamdülillâhillezî hedânâ lihâzâ...vemâ künnâ linehtediye levlâ en hedânallâh...
Vemâ tevfîkî vela'tısâmî illâ billâh...aleyhi tevekkeltü ve ileyhi ünîb...
Eşhedü ellâ ilâhe illallâhü vahdehû lâşerîke lehû velâ nazîra lehû velâ misâle leh...
Ellezî lâ uhsî senâen aleyh...Kemâ esnâ alâ nefsihî...
Azze câruhû ve celle senâühû velâ yü'zamü cündühû velâ yuhlefu va'dühû velâ ilâhe gayruh...
Ve neşhedü enne Seyyidenâ ve Senedenâ ve Mevlânâ Muhammeden Abdühû ve Rasûlüh...
Essâbiku ilel-enâmi nûruh verahmetün lil-âlemîne zuhûruh
Sallallâhü teâlâ aleyhi ve alâ âlihî ve evlâdihî ve ezvâcihî ve eshâbihî ve etbâıhî ve ahfâdihî ecmeîn
Emmâ ba'dü feyâ ıbâdallâh ittkullâhe teâlâ ve atîûh fekad kâlellâhü teâlâ fî kitâbihil-kerîm
Eûzü billâhi mineşşeytânirracîm...Bismillâhirrahmânirrahîm...

"Felealleke bâhıun nefseke..."

(Kehf,18/6; Şuara,26/3)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allahım! Sen Rabbimsin, ibâdete lâyık hiç ilâh yoktur, yalnız Sen varsın; beni Sen yarattın, şüphesiz Sen'in kulunum ve gücüm yettiği kadar ezelde Sana verdiğim ahd ü va'ad üzere sâbitim. Allahım islediğim kusurların şerrinden Sana sığınırım. Bana ihsan buyurduğun nimetini zât-i ulûhiyetine itirâf ederim. Günâhımı da îtirâf ederim. Binâenaleyh günâhımı Sen yarliğa! Çünkü günah yarlığamak, kimsenin haddi değildir, ancak Sen yarlığarsın!.

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah cc Razı olsun...

Çok güzel paylaşımlar..

Ayrıca Meleğim sana da çok teşekkür ederim.. :)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
senden de Allah razı olsun bırıcıgım
dualarda bulusalım emıı

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
yapılan bütün dua ve niyazlara canı gönülden aminn aminnn

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yaratilan insanlarin ,sana inan insanlarin en serefsizi olarak el açtim sana.oyle ellerki bunar her turlu gunahı islemis bataktan cıkmıs simsiyah eller actim sana sen tövbeleri kabul edensin...
suphesiz sen yarattin beni, bana resulunu peygamber kildin ama ben layik olamadim .ben sana inanlarin en serefsizi en aciziyim okadar gunah isledimki toprak olsam topraga acirim... ey kainati yaradan su koca alemde kucucugum ve kendimi o kadar buyuk gordum aptalca sanki sana geri donmeyecekmis gibi o kadar buyuk kendimi ancak onu sen affedersin... sen rabbim beni terbiye et ve gunahlarimi bagisla affet dogru yolundan ayirma...kapinda bir dilenciyim ben hiç layik olmasamda resulunu araci kiliyorum yuzum yok onun hatirina affet beni....sen muhtaclari gorursun ve onlari geri cevirmezsin affina muhtacim yaradanim.... yarab islam için yasamayi islam için ölmeyi nasip et..... amin

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaa­fımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır.

Üst Alt