Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah razı olsunnn Allah razı olsunnn ALLAH razı olsunn:gul: gul:
:gul:
:gul::gul:
:gul: :gul: :gul: :gul: :gul:
O kadar güzel ve özel bir sunum olmuş kiii Rabbim ellerinize,gözlerinize,yüreğinize şifa versinnn ve razı olsunnn:gul:
her bir azanız cehennem narından muhafaza olsun:gul:
öyle güzel ayet ve hadisler paylaşmışsınız ki...
*Erkek hanımınn elini tuttuğu zamn parmaklarının arasından günahları dökülür
Rabbim bizlere böyle bir evlilik bahşetsin inşaAllah (olanlarında mutlulukları daim olsun)
*Kocası kendisinden razı olarak ölen her mü'min kadın Cennete gidecektir..
Bundan daha güzel müjde mi olur?
Bu ayet deniyor,Mü'min bayann Cennete giriş karvizitidir..
Rabbim bizlere önce hayırlı bir eş versin.Önce Rabbimizin rızasını kazanmayı,sonra da eşimizin rızasını kazanmayı bizlere nasip etsin..
Eyy Rabbi Rahimmm öyle bir eş ver ki bana benden önce tek bulduğu "Sen" ol Eyyy Rabbim bana öyle bir eş ver ki sevgimizden Efendimiz aleyhisselatu vesselam sevilsin..
Eyy Rabbimm bana öyle bir eş ver ki kokusu gül,bakışı cennete açılan iki göz olsun..Onunla cenneti seyre dalayım..
Ey Rabbim bana öyle bir eş ver ki ikimizin elinin üzerinde Efendimizin eli olsun..Ne ben onun öncesinde tutmuş olayım bir yabancının elini ne de o benden önce tutmuş olsun bir yabancının elini..Yalnızca ikimizn eli buluşsun ilk olsun,haram değmemiş olsun Ya İlahi.. :gul:
*Nikahın en hayırlısı kolay ve zahmetsiz olanıdır
Zorluk çektirmesin Rabbim nice evlilikler bu yüzden kavgayla başlıyor.Rabbim muhafaza etsin..
Aynı lafzı heceleyerek şiir olmak..
Şiirleri birlikte yaşayarak Tek lafzı bulmak
Tek lafzın ışığında hayata başlamak..
Evlenmek dinin yarısını tamamlamaktır..
Ya İlahi..Evlendiğim zamn dinimi tamamlamam için bana yardım et Ya Rab..:gul:senn rızan dışında hareket etmekten beni koru..
*Erkek hanımına sevgi ve şefkatle bakarsa
Hanımıda ona sevgi ve şefkatle bakarsa
Yüce Allah da onlara Şefkatiyle bakar..
:gul:
Şefkatini umarım Ya Rab..Bizlere şevkat ve sevgiyle bakacak eş nasip et..
Olanlarınkinide daim eyle:gul:
amin amin amin:gul:
Allah razı olsun:gul:
baki dua ve muhabbetle:gul: