Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
http://www.youtube.com/watch?v=KVBIotNxzaY

Türkiye genelinde 255 kopya ile 303 salonda gösterime giren 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla'yı ilk 3 günde 184 bin kişi izledi. İstanbul'da salonları dolduran vatandaşlar, filmin senaryo ve animasyon kalitesi olarak son derece doyurucu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ilk uzun metraj 3D animasyon filmi 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla' vatandaşlardan tam not aldı. İstanbul'da filmi izleyen seyirciler, filmin son derece kaliteli olduğu görüşünde birleşti. Sinemaseverler, "Film anlatılacak gibi değil, mutlaka yaşanması gerekir." şeklindeki sözlerle duygularını dile getirdi. Özellikle çocukların büyük beğenisini toplayan film için sinemaseverlerin ortak görüşü, "Çok güzeldi" oldu.

Filmi, Türkiye genelinde ilk 3 günde 184 bin kişinin izlediği belirtildi. İlk rapora göre 10 bin seyirciyle Adana birinci sırada yer alıyor. 4 Kasım'da izleyiciyle buluşan animasyon filmi, Bediüzzaman Said Nursi'nin mücadele dolu hayatının en çarpıcı dönemlerinden biri olan Barla hayatını anlatıyor. Film, 'Risale-i Nur Külliyatı'nın ne zorluklarla yazdıklarını ele alıyor.

(CİHAN)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
tesekkürler kardesim

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun.
En kısa zamanda izleyeceğim inşAllah

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
Ooo Adana geçmiş İstanbulu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Perşembeye biletim var :)
Bekliyorum merakla.

Teşekkürler paylaştığın için Zekaikc :ok:

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Ben teşekkür ederim kardeşler. Allah razı olsun. Ancak kafama takılan bir konu var. Benim gözlerim bozuk ve gözlük takıyorum. 3d için gözlük vericekler. Onu nasıl takıcam ben :D

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Ben teşekkür ederim kardeşler. Allah razı olsun. Ancak kafama takılan bir konu var. Benim gözlerim bozuk ve gözlük takıyorum. 3d için gözlük vericekler. Onu nasıl takıcam ben :D

Valla bana vermediler sanada vermesinler :D

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Valla bana vermediler sanada vermesinler :D

:)

Birkaç gün önce gitmek nasip oldu. 3d imkanı olmayan bir sinemada izledim. Filmin müzikleri çok hoştu...Böyle yapımlar artar inşallah

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
düşünmene gerek yokmuş :D
aynen öyle.
Biterken çaldığı için dile dolanıyor :)

Üst Alt