Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Allahu Teâlâ kalplerdekini bilir!

Kulunun kalbini ziyaret eder, kalbi ne ile meşgul ona bakar..
Meleklerine kulunun kalbinden bahseder...
Allahu Teâlâ ile mesgul ise hoşnutluk ile meşgul değilse belki inananlardan olurda zikreder!

Este eûzü billah:
Allah'ın, gönlünü İslam'a açtığı kimse, Rabb'inden bir ışık üzerinde olmaz mı?
Öyleyse Allah'ın öğütlerine karşı kalpleri katılaşmış olanlara yazıklar olsun! İşte onlar, apaçık bir sapkınlık içindedirler.

أَفَمَن شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ فَهُوَ عَلَى نُورٍ مِّن رَّبِّهِ فَوَيْلٌ لِّلْقَاسِيَةِ قُلُوبُهُم مِّن ذِكْرِ اللَّهِ أُوْلَئِكَ فِي ضَلَالٍ مُبِينٍ

E fe men şerehallahu sadrehu lil islami fe huve ala nurin min rabbih, fe veylun lil kasiyeti kulubuhum min zikrillah, ulaike fi dalalin mubin...Zümer süresi 22ayet..
Sadakallâhülazim.

Kalbin âlâkâları kişiye aittir, gönül bahçe, içine ne ekersen onunla meşgul olur insan.
Ezan ile sela arasıdır yaşamak!
Yaşam denen hayat yolculuğunda eşlik eden, güzel ve çirkin olan, yaşadığımız herşey kaderdir!

Rabbimin haberi olmadan hiç bir hadise olay yaşamamız imkansızdır.

Allah’ın kıblesi Kâbe,
Kalbin kıblesi niyet,
Bedenin kıblesi de kalbdir.

İçinde ne biriktirir isek, gelecek yaşamda,
o bizi bekler.. sevgi merhamet ekersek, sevgi saygı merhamet, öfke kibir hırs bencilliği davet eder hayatımıza.. MazaAllah.
Dil duada, kalp duada fikir hak ve hakikatte!

Ben senin adaletine sığındım Allah'ım.

Başkasından değil senden istiyorum, sen beni hiçlik makamından, insan kıldın, varlığından haber ettin, beni insan vasfında daim, kulluğuna kabul et, şahitli namazlarım olsun.. Allah'ım!

Hasta olan kalplerimize Eş- Sâfi cc ismin hürmetine şifa ol.. Allah'ım!..

Dünya meşakkatine aldandık dertlerimiz çok, dertlerimize El Müheymin cc ismin hürmetine derdimize deva ol. Allah'ım!

Dost aradık kendimize, en güzel sadık dost sensin, bize dostluğunu ihsan et Allah'ım,

Her anımızda hakkımızı savunacak, yol gosterecek vekil aradık, senden güzelini hakikatlisi adaletlisi yok, seni bildim iman ettim, benim vekilim sen ol. Allah'ım!

Beni doğru yola ilet, hidayete erdirdiğin, razı olduğun, sevdiğin müttâki kulların arasında kıl....
Rabbim gizli aşikar ettiğimiz dualarımızı kabul eyle! Allah'ım!..

Amin Ecmain..

Üst Alt