Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Arkadaslar Allah kismet ederse burayi bazi almanlarin nasil müslüman oldugunu yazacagim
dün teravih namazindaydim ve arkadisim erkeler bölümünde bir almany oldugunu söyledi abisi getirmis oglan müslüman olmus dün onlarda iftarini acmis ve demis ben teraviye gitmek istiyorum
Oglan namaz kilmasini ögrenmis ve dagha iftar olmadan ben aksam namazimi önce kilmak istiyorum demis
ne güzel demi buarada oglan 22 yaslarinda felan ve cok yakisikli ;) ;)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Arkadaslar alamnyada kindergarten dedigimiz anaokulu vardir buraya bütün cocuklar 3-6 yas arasi mecburi gitmek zorundadir
Böyle bir anaokulunda bir Türk kizi vardir ve onun sinifinda bir alman oglan var
oglan hergün okula problemli ve korkak bir sekilde gelmektedir cünki oglan cocugu hergün üyasinda korkunc seyler görmektedir ve korkmaktadir ailesi herseyi denemis ama oglan hale korkar
ve bir oglan bizim türk kizina problemini anlatmis ve kiz ona "sana bisey ögretecem onu ezberle ve her aksam yatmadan önce oku ondan sonra birdaha kötü rüya görmeyeceksin" demis. Ve kiz oglana sübhanekeyi ögretmis. Oglan sübhanekeyi heraksam okumus ve sabahlari huzurlu bir sekilde kalkmaya baslamis tabi ailesi fark etmis bunu ve sormuslar cocuklarina ne oldu nedene artik korkmuyorsun deyince, oglan meseleyi anlatmis ve aile kizin ailesiyle tanismak istemis ve iki aile bir araya gelmisler.
Türk ailesi onlara islami anlatmislar ve böylece alman ailesi islami secmisler

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ne mutlu RABBİM cümle hidayetten yoksun
olanlara hidayet nasip etsin
bizleride hidayetinde daim ve kaim kılsın...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ne güzel Aslında inanıyorum ki Almanların birçogu arayış içinde önemli olan onlara usulüne göre teblig etmek bak o zaman Allahın izni ile nasl müslüman oluyorlar. :)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı yarali-gönül
Arkadaslar Allah kismet ederse burayi bazi almanlarin nasil müslüman oldugunu yazacagim
dün teravih namazindaydim ve arkadisim erkeler bölümünde bir almany oldugunu söyledi abisi getirmis oglan müslüman olmus dün onlarda iftarini acmis ve demis ben teraviye gitmek istiyorum
Oglan namaz kilmasini ögrenmis ve dagha iftar olmadan ben aksam namazimi önce kilmak istiyorum demis
ne güzel demi buarada oglan 22 yaslarinda felan ve cok yakisikli ;) ;)
sevgili kardeşim Allah sizlerden razı olsun,inşallah sizlerde daha nicelerinin müslümanlıgı seçmelerine vesile olursunuz.(ne güzel demi buarada oglan 22 yaslarinda felan ve cok yakisikli )waooooo demek yakışıklı ha. =) =) =) =)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı hayrullah
Ne güzel Aslında inanıyorum ki Almanların birçogu arayış içinde önemli olan onlara usulüne göre teblig etmek bak o zaman Allahın izni ile nasl müslüman oluyorlar. :)

Kesinlikle katılıyorum.Yeter ki o arayışlara cevap verebilecek kapasitede ve bilinçte olalım.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
elelrine sağlık tsk...............

Üst Alt