Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
...
''bir kalb için ne kadar cok acı...ben katibü'l esrarım.kalpler kuşanırım,sevdalar alırım,uçurum kenarları bu yüzden rüzgar ve ölüm kokar.bu yüzden kendi yazdıgım sonunda dönüp dolaşıp bana geliyor.
bütün anlamlara bitişik anlamı cözünce,bilince bilmenin bilincini,ademe öğretilen isimlere dönüşüyor bütün sözler neticede.
hasretle baslayıp vuslatla bittiğinde hikaye;tüm yaşananlar tabiri sonraya bırakılmış bir rüya gibidir.bu dünyada aksa da nil,cennetten cıkan dört ırmaktan biridir.
degil mi ki ben katib -el esrarım.kimi yazarak öldüm kimi ölerek yazdım.
konan göcer,
dogan ölür elbet.
ırmak denize ,deniz ırmaga kavuşur sonunda. RUH KAYNAGINA KAYNAK DA RUHUNA MUHTAC DEGİL Mİ ŞUNUN ŞURASINDA...
''söz başı bismi hu!
önce çile vardı,ihsan arkadan geldi.
önce iştiyak,arkasından sebat geldi
mülk gibi sözde ne senin ne benim
cümle gibi aşk da ne senin ne benim
mayıs gülü sardunya,ışıklı nisan yagmuru
ne kadar Allah tansa
mülk gibi söz de aşk da O ndan''
Hepside çok anlamlıydı...Bu konuyu açman çok iyi olmuş melek kardeşim...Bende okuduklarımı,altını çizdiklerimi paylaşacağım inşallah burda...selametle...
sızlerde paylasırsanız cok sevınırım...
hem kıtaplar ıcın tavsıye ve tanıtım olur
hemde paylasılmaya deger altı cızılesı ozel satırları okumus faydalanmıs oluruz...
-Sevgili Dost,
Birileri tarafından sürekli izlendiğini düşünmek bie delilik belirtisidir de, biri tarafından izlenildiğini düşünmemek neyin belirtisidir? Sevgili Dost, ALLAH her şeyi bilir...
Bir genç,mahallesinden bir kızı sevmişti.Sonra yolları ayrıldı ve genç gurbete gitmek zorunda kaldı.Aradan uzun yıllar geçti,içindeki aşktan zerre miktar eksilme olmadı.Geri dönebildiğinde sevgilisi ona sitem etmiş ve şöyle demişti:
-A gönlüme hükmeden!..Bunca yıl geçti,yolunu gözledim.Ne bir haber,ne bir mektup?..Meğer ne kadar vefasızmışsın?...
Hakiki âşık başını yere eğdi,gözlerinden yaşlar boşandığı sırada cevap verdi:
-Ey sevgili!Yüzünü görmek benim için uğruna ölünecek bir hasret iken,o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?..