Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
.. bunlardan birisinin seçileceği zaten biliniyorsa seçim yaparken acaba dünyanın ilizyonlu durumu bizi kandırıyor olabilir'mi ? bu soru işareti sana değil yorum içinde öyle bir soru :p
birincisi bana zaten cevabını bildiğin soruları sorma:) ikincisi sanamı sordum deme çünkü bunu alıntılayıp cevaplayacağımı biliyosun:)

Köpeklere gelince: onların bazılarının ben gelmişini geçmişini.... çünkü geçen yaz beni biri suçsuz yere ısırdı.. ama genel olarak baktığında eğitilen hayvanlar.. bkz: narkotik köpekleri... ek olarak; onların bizle dalga geçtiğini düşünüyorum:)

Soru: vizede yüksek aldığın dersleremi yüklenirsin düşük aldığın dersleremi.. şöyle bir mantığım var benim: düşük altğıma yüklenmeye gerek yok. zaten kaybedecez... yükseğe yüklenirsem belki finalde durumu kurtarırız:)

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Ya ben sana sormuyorum ama sdgfjksfhdkg altımda'kine soruyorum sen hep bana bana diyorsun napiyim şimdi ben sen ofline iken'mi oyun oynuyim jfkdshjkfhg :ROFLMAO: hem hiiç kimse cevabını bilmediği soruyu sormaz zaten karşıdakinin cevaplardan hangisini seçeceğini merak eder... seni kendime takıcam hdsjkfhkjdfh

Mantığın mantıklı'

İnsan vucudu için su seçimi sence önemli'mi ? Php değerlerine sence vucut tepki veriyor'mudur ?

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Ya ben sana sormuyorum ama sdgfjksfhdkg altımda'kine soruyorum sen hep bana bana diyorsun napiyim şimdi ben sen ofline iken'mi oyun oynuyim jfkdshjkfhg :ROFLMAO: hem hiiç kimse cevabını bilmediği soruyu sormaz zaten karşıdakinin cevaplardan hangisini seçeceğini merak eder... seni kendime takıcam hdsjkfhkjdfh

Mantığın mantıklı'

İnsan vucudu için su seçimi sence önemli'mi ? Php değerlerine sence vucut tepki veriyor'mudur ?
insan bildiği soruyu iki sebepten sorar: ya karşısındakinin bilgisini ölçmek istiyordur yada hangi cevabı seçeceğini merak ediyordur:)

Sorum: demin yüzde 90 dışarıdan köpek sesi duydun köpekle ilgili soru sordun.. şimdide ya suyla ilgili reklam izledin yada susadın dimi:)

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
insan bildiği soruyu iki sebepten sorar: ya karşısındakinin bilgisini ölçmek istiyordur yada hangi cevabı seçeceğini merak ediyordur:)

Sorum: demin yüzde 90 dışarıdan köpek sesi duydun köpekle ilgili soru sordun.. şimdide ya suyla ilgili reklam izledin yada susadın dimi:)
Sorum: demin yüzde 90 dışarıdan köpek sesi duydun köpekle ilgili soru sordun.
duymamıştım ama allah var şuan burdamısın hayırdır :D bunu okuduğum an tam başlayacağım an köpek havladı yemin ederim :D abi dur gözünü seveyim zaten diğer alemlerden doğdum doğalı gel gitlere şahit oluyorum.. şuan'nın bana normal bir an olduğunu söyle pc başındayımdır gerçekten inşaallah..

susadım ve kola doldurucam...

altımdaki kişiye sormak istediğim soru :

Neden burdasın ?

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Neden burdasın ?
insan zaman içinde ne kadar değişiyor bilemezsin.. bu soruyu bu foruma ilk girdiğim zamanlarda olsa "sanane birader" derdim:) çok kalınkafalı ve önyargılı biriydim:) şimdi; test çözmek dışında herşey daha cazip geliyor.. yıllardır ilk defa evde bilgisayardan forumu açtım.. sırf test çözmeye üşendiğimden buraya takıldım kaldım

Soru: Herkese hakettiğini söylemek gerekirmi

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
ben söylüyorsam bu herkesin hakkıdır elbette... ( ben olsam sanane derdim ) :D

Vefakar ne demek diye birisi sana sorsaydı sözlük anlamı dışında nasıl birşey olduğunu ne diye anlatırdın.. ?

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
vefa deyince benim aklıma @uhibbu gelir.. o çok vefalı bir dosttur.. nasıl vefalı olunur diyenler uhibbuya sorsun:)

Gecenin hayrındansa gündüzün şerri iyidir derler... ???

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Teşekkür ederim :utangac:

kesinlikle öyle
geceki insanla
sabahki sen arasında dağlarca fark vardır.

Geceye bi not bıraksan ne olurdu

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Kurtarıcı seçildin mübarek olurdu '

Şeyh derken ?

Sükutu-ezber

Öyle işte,,,

Aldığı Beğeniler