Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
BİR ARKADAŞIN BAŞINDAN GECEN OLAYDIR ÖNEMLİ BİR ŞEY OLDUĞU İÇİN MÜMKÜN OLAN FAZLA SAYIDA KİŞİNİN DUYMASI İÇİN GÖNDERİLMİŞTİR

Arkadaşlar merhaba, size cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum. cumartesi günü 0544 243 87 83 numaralı bir telefon beni arayıp adımla benle görüşmek istediğimi söyledi. Bende aranan kişinin ben olduğumu söylediğimde bana, " Ben .. asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip bu numaradan dün akşam Nolu telefona astsubay . Kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzdende telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği söylendi. Bende adımı bilen insan benim iş ve ev adresimi de bilir böyle bir iş varsa gelin beni bulun, şu an size yardımcı olamam dedim.Telefonun diğer ucundaki şahıs ( yaklaşık 45-50 yaşlarında) bana bağırmaya başlayıp mecburcunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi . Savcılığına aktarıyorum # 154tuşlayın dedi Bende hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip baya bir bağrıştan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakın karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı. Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir mağaza sahibinin # 154 tuşlandığını ve telefonu otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp yaklaşık 2 -3 milyarlık fatura geldiğini söyledi. Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karşılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 kez bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi. Sadece aman diyorum arkadaşlar aman dikkat edelim bu bir çete

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ALLAH cc ebeden razı olsun haberimiz olduğu iyi oldu ..

bellimi olur şimdilik başımıza öyle bir şey gelemdi ama gelmiyecek diyede bir şey yok

çok sağolasın necmeddin kardeşim..

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Allah razi olsun kardeşim. Anlamadığım bunda ne gibi bir çıkarları var ki?

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
geçen gün msn adreslerini ele geçiren bir hackerle sohbet ettim. Çok yakın bir abimin msn adresini ele geçirmiş.Nerden bilebilirdim ki. abi nasılsın filan.derken benden Telefon kontörü istemesin mi ? o anda karşımdakinin bir hacker olduğunu anladım. hemen Cep teli ile o abimi aradım. Dedim ki abi hayırdır.msndesin kontörün mü yok ? hayır ya dedi. msn mi çaldılar !!! demesin mi 8o aa abi şu an msn de o kişi benden kontör istiyor dedim. sil çabuk filan dedi. fakat ben silmedim konuşmaya devam ettim. karşımdaki adam kontör yüklemem için Cep telini bile verdi. ama ben bir hackerin cebini ne yapacaktım ? hemen msnsi çalınan abime haber verdim.hackerin cebi bu filan .diye. bilmiyorum ne yaptı.

yahu neler görüyoruz bu alemde. Ahir zaman değil mi. Bu zamanda herkes iyi olmayacak ki. en kötülerde bu zamanda olacak, EN İYİLERDE bu zamanda olacak inşaallah , firavunların olduğu yerde elbette Musalarda olacak her zaman olduğu gibi.

vesselam dua ile.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
memlekette uckagitci cok ...
dikkat etmek lazim tesekurler bilgilendirmeniz icin ..

ALLAH razi olsun ..

Üst Alt