Amatorce yaptığım video(Azeri muziği,Ayrılık)
azerin uhuvvetnur Üyelik Tarihi 13 May 2010 Mesajlar 724 Aldığı Beğeniler 12 Konum ikamet-İstanbul... / memleket Azerba 7 Ağu 2010 #1
semerkand YD Üyesi Üyelik Tarihi 27 Tem 2008 Mesajlar 4,468 Aldığı Beğeniler 40 Konum Başakşehir-istanbul Takım Diğer 7 Ağu 2010 #2 Güzel olmuş azerin kardeşim.. emeğine sağlık
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 7 Ağu 2010 #3 emegine saglik canim cok sevdigim bi sarki ayrilik sükriya tutkunda güzel söyler ben ondan dinlerdim..
emegine saglik canim cok sevdigim bi sarki ayrilik sükriya tutkunda güzel söyler ben ondan dinlerdim..
azerin uhuvvetnur Üyelik Tarihi 13 May 2010 Mesajlar 724 Aldığı Beğeniler 12 Konum ikamet-İstanbul... / memleket Azerba 7 Ağu 2010 #4 dilsitan' Alıntı: emegine saglik canim cok sevdigim bi sarki ayrilik sükriya tutkunda güzel söyler ben ondan dinlerdim.. Genişletmek için tıkla ... Azerbaycan iki yere bölünüb yarısı rusyada. yarısı İranda kaldıkdan sonra yazılan parçalardan bu. evet insan vatanından , ailesınden uzak olunca bu tür şarkıları çok sever şükrüya tutkunu ilk duydum. Barış mançodan duymuşdum. Oda guzel söylerdi. Şarkı çok guzel bence. orjinal klibin linkini ekliyorum bak istersen. http://www.iyitube.net/2-Ayriliq-SeperationYaqub-Zurufcu/q-bmNDRU9RaFpwRjA=
dilsitan' Alıntı: emegine saglik canim cok sevdigim bi sarki ayrilik sükriya tutkunda güzel söyler ben ondan dinlerdim.. Genişletmek için tıkla ... Azerbaycan iki yere bölünüb yarısı rusyada. yarısı İranda kaldıkdan sonra yazılan parçalardan bu. evet insan vatanından , ailesınden uzak olunca bu tür şarkıları çok sever şükrüya tutkunu ilk duydum. Barış mançodan duymuşdum. Oda guzel söylerdi. Şarkı çok guzel bence. orjinal klibin linkini ekliyorum bak istersen. http://www.iyitube.net/2-Ayriliq-SeperationYaqub-Zurufcu/q-bmNDRU9RaFpwRjA=
Acizane hizmet..hicret..sehadet.. Üyelik Tarihi 15 Eki 2007 Mesajlar 3,148 Aldığı Beğeniler 27 Konum ankara Takım Diğer 8 Ağu 2010 #5 ah yürğei güzel azerin abim amatörce olsaydi da konu ayrılık olmasaydı ...
Tuğraa YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Ara 2009 Mesajlar 1,563 Aldığı Beğeniler 1,778 Takım Diğer 8 Ağu 2010 #6 Gönlüne sağlık kardeşim devamını da bekleriz
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 8 Ağu 2010 #7 Gönlünüze, emeğinize sağlık saygılar..
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 8 Ağu 2010 #8 evet bircok kisi söylüyormus tekrar tesekkürler canm..