• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Gündem

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray

Dünyada bütünleyici tıbbın kurucusu olarak bilinen ve "Alerji İçin Çözüm" kitabını kaleme alan Amerikalı Dr. Leo Galland, siyah çayın içerisinde bulunan bazı maddelerin virüsün çoğalmasını engellediğini belirterek koronavirüsten korunmak için çay içilmesi önerisinde bulundu.

customer service tea GIF

ÇAY VİRÜSLERİN ÇOĞALMASINI ENGELLİYOR”
Çayın virüsle mücadelede oldukça faydalı olduğunun altını çizen Dr. Leo Galland, “Yeşil çaydan ziyade siyah çayda bulunan bazı maddeler, virüsün çoğalmasını önler. Ayrıca çayı süt ile içmemek gerekir çünkü süt, ihtiyacımız olan şeylerin emilimini engeller. Çayı, olduğu gibi içmek gerekir. Bunun yanında melatoninin faydalı olduğunu gösteren bazı kanıtlar var. Melatonin takviyesi yapan insanların Covid-19’a yakalanma ihtimali daha düşük. Muhtemelen bunun nedeni, melatoninin bağışıklığı güçlendirici ve antiinflamatuvar etkisi” diye konuştu.

Özellikle de çinko çok önemli. Bununla ilgili kanıtlar var. Meyve, sebze, bitki ve baharatlarda bulunan biyoflavonoidler, vücudunuzun virüse verdiği tepkiyi önemli ölçüde etkiliyor. İlk yapmanız gereken, kabuklu yemiş, tohum, sebze, balık ve deniz ürünleri içeren, tamamen doğal gıdalardan oluşan bir beslenme alışkanlığı edinmek” önerisinde bulundu.

ÇÖREK OTU ANTİVİRAL BİR ETKİYE SAHİP”

Çörek otu, benim gözdelerim arasında yer alıyor. Bin yıldan uzun süredir Batı Asya’da tüketilen temel sağlıklı besinlerden biri olan çörek otu, antiviral etkilere sahip. Covid-19 değil belki ama hepatit virüsüne yakalanan insanlar üzerinde yapılan klinik deneylerde çörek otunun antiinflamatuvar ve antiviral etkileri gözler önüne serilmiş. Eğer tek bir sağlıklı besin seçmem gerekseydi, çörek otunu seçerdim. Çörek otunun içindeki en aktif maddeler yağında bulunur.

Taze tohumu alıp öğütebilirsiniz. Oldukça yumuşaktır. Çok hoş bir aroması vardır. Antiinflamatuvar etkiye yol açan maddeler,
çoğunlukla yağında bulunur”
ifadelerini kullandı.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Korona işi hikaye. Eskiler anlatırdı. Bildiğin zatürre bu.
Devlet büyükleri "Bizi kandırdılar" diye çıkıp söylese Herkes sokağa dökülecek.
Çinde çıkmış Çin ilk yok etmiş İlacı Çin bulmuş. Çinde herşey serbest.
Biyolojik savaşlar bunlar.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Bi tanıdık ' koronaya inanmıyordum ta ki evimize ateş düşene kadar ' demişti.Açıkcası hakkında ne düşünüyorum tam emin değilim inanasım da gelmiyor ama olduğundan emin gibi tedbirliyim.Evde riskli grupta birileri varsa bence herkes böyledir.Allah sonumuzu hayr etsin :cambaz:

Üst Alt