Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
35503942470402d12c74ox.jpg

Ve Sen kızar da dersen ki: A benim utanmazım! Bacak kadar boyunla, şu ele avuca gelmez huyunla, iki elini beline koyup da, ukalalık ediyorsun! Neyine güvenip, böyle şımarıyorsun! Ne bu samimiyet?! Hem sadece kendin için duâ ettin, hani başkaları için istemeler?! O da yetmezmiş gibi, ne o öyle iki duâ edip de "Aman yoruldum zaten" demeye getirmeler?!

Ben de derim ki: A benim sevmelere eremediğim! Sen'in eşsiz hazinelerin karşısında, ben bir lokmacık çıkınımdakine varlık der, güvenirsem, ayıp olmaz mı? Hem Sana da yapamayacaksam buncacık nazı, başka kime yaparım? Kendim için isteyişimi hoş gör, bilirsin ya bu benlerin şânıdır! Fakat Sen, Senin şânına yaraşırcasına, beni biz et Tanıdık-tanımadık her bir beni, bu duâdan nasipdâr et! Üstelik, niye yorulmayacakmışım sevdiceğim! Bak, ki zaten bir nazarlık canım var! Dağılırım, yorulurum, nahifim! Şimdi!

İsteyenin bir yüzü kara, lâkin, Yüzü-özü aklar hürmetine, de hadi, Sen kabul buyur şu duâyı, ben de "Âmin!" diyeyim!

Âmin! Âmin! Âmin!
Bi rahmetike yâ erhamerrâhimîn!

Neslihan Nur Türk'ün Yüreğine sağlık, Kalemine kuvvet efendim
Selametle.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Hepsini okuyamadım ama güzel paylaşımdı ellerine sağlık kardeşim...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Rabbim hepinizden razı olsun
Dualaımızı kabul buyursun

Üst Alt