Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş gönlüne göre versin ....
ilminur YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ara 2007 Mesajlar 8,908 Aldığı Beğeniler 128 Takım Fenerbahçe 14 Eki 2009 #11 Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş gönlüne göre versin ....
kalypso-tb acil tıp teknisyeni Üyelik Tarihi 26 Mar 2009 Mesajlar 596 Aldığı Beğeniler 1 Konum FEZA Takım Beşiktaş 14 Eki 2009 #12 iyi tamam başkasını bulsun . zaten ben ona göre değilim, çok masum bir insan bu adam ben daha şeytanı bir insanım AH MİNEL AŞK
iyi tamam başkasını bulsun . zaten ben ona göre değilim, çok masum bir insan bu adam ben daha şeytanı bir insanım AH MİNEL AŞK
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 14 Eki 2009 #13 Vay garibin Bi evlenen pişman bi evlenmeyen . evlenip karı dırdırını dinleyeceğine evlenmeyip Ana dırdırı dinle daha iyi
Vay garibin Bi evlenen pişman bi evlenmeyen . evlenip karı dırdırını dinleyeceğine evlenmeyip Ana dırdırı dinle daha iyi
ilminur YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ara 2007 Mesajlar 8,908 Aldığı Beğeniler 128 Takım Fenerbahçe 14 Eki 2009 #14 Bayram' Alıntı: Vay garibin Bi evlenen pişman bi evlenmeyen . evlenip karı dırdırını dinleyeceğine evlenmeyip Ana dırdırı dinle daha iyi Genişletmek için tıkla ... Demek öle ya koca dırdırı dinleyenlere ne demeli .....
Bayram' Alıntı: Vay garibin Bi evlenen pişman bi evlenmeyen . evlenip karı dırdırını dinleyeceğine evlenmeyip Ana dırdırı dinle daha iyi Genişletmek için tıkla ... Demek öle ya koca dırdırı dinleyenlere ne demeli .....
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 14 Eki 2009 #15 ilminur' Alıntı: Demek öle ya koca dırdırı dinleyenlere ne demeli ..... Genişletmek için tıkla ... Evde herzaman çok konuşan kadın milletidir.Bunu bilmeyen yoktur herhalde.
ilminur' Alıntı: Demek öle ya koca dırdırı dinleyenlere ne demeli ..... Genişletmek için tıkla ... Evde herzaman çok konuşan kadın milletidir.Bunu bilmeyen yoktur herhalde.
ilminur YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ara 2007 Mesajlar 8,908 Aldığı Beğeniler 128 Takım Fenerbahçe 14 Eki 2009 #16 Haklısınız ne diyebilirimki ..