Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Konvoydan bir arkadaşımın anektodu:
Konya'ya geçerken , konvoyun gerisinde kaldık petrol ofisinden çıkmak için hazırlık yapıyorduk ki jandarma arabasındaki astsubay çekingen bir tavırla yanımıza geldi.abi siz nere gidiyorsunuz? dedi.Bizde Hatay'a ,Cilvegöz sınırkapısına gidiyoruz dedik.Ne yapacaksınız diye sorunca İHH, Kızılay ve Diyanet Vakfı yardım tırları ile Halep'e insanı yardım koridoru açılması için cevabına; siz yardım yapıyor musunuz ?dedi. Biz de evet yardım tırları var dedik.Komutan ben size biraz para versem götürür müsünüz deyince önce şaşırdık.Bu komutan bana döndü bizim orda da bir arkadaş topluyor ama biliyorsunuz bizi çalıştığımız yerleri dedi. Elini cüzdanına attı ve tüm parayı hızlıca elimize tutuşturdu.Çok şasırdık tüm parasını vermişti. Ben geceleri uyuyamıyorum abi, Halep'i düşündükçe o bebekleri düşündükçe dedi ve kaçarcasına ayrıldı. İşte bu topraklar ve anadolu çocukları... dualarımız onlarla... (Selami Haktan )

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Güzel Anadolumuzun insanlarına sonsuz teşekkürler ediyoruz.Uhuvvet şuuru memleketimizin her yerinde mevcut elhamdulillah.Halebe gönderilmek üzere kılık kıyafet için ricada bulunduğum bir esnaf yakınımdan gelen ve onunda ricada bulunduğu esnaf arkadaşlarından gelen askısıyla kıyafetleri arabaya yüklerken, zerrede olsa yüreğim hafifledi.Buruk sevinç vardı yüzümüzde.Rabbim yardımlarda bulunan cümle kardeşlerimden razı olsun.

Üst Alt