Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
**
*Herkesin haksız şekilde kullandığı bir ifadedir "ANGUT". Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca yada aptallık edince hemen "angutmusun?" der günümüzün insanı. Angutun aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde. (biride bendim )

**

*Özelliği nedir bilirmisiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakka bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan oda ölene kadar onun başucunda bekler.

**

*işte bu canlının yaptığı en buyuk angutluk budur. Ayrıca bu olay tüm angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birsey deildir. Dişi olsun erkek
olsun bütün angut kuşlarının içgüdüsel özelliği bu.

**

*Hani derler ya "angut gibi bakmasana " diye... keske herkes angut gibi bakabilse değer verdıklerıne. Bundan sonra bazılarına "angut" demeden önce bir kere daha düşünün

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ben böyle sözleri pek sevmem artık söyleyenlere anlatırız :)
Teşekkürler..

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Hani derler ya "angut gibi bakmasana " diye... keske herkes angut gibi bakabilse değer verdıklerıne. Bundan sonra bazılarına "angut" demeden önce bir kere daha düşünün

espiri yaparım küçük düşürücü ve kırıcı kelimimeleri kulanmamaya üzen gösteriyorum.

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Cok hos bir yaziydi, Tesekkürler...
güzel konulari güncellemek gerek ;)

Üst Alt