Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Anımsıyorum da;

5-6 yaşlarında köye gidipte ilk kez geviş getiren inek gördüğümde sakızlarımı ineğe verdikleri düşüncesiyle sinirlenmiştim :-O

Yine aynı zaman ve mekanda hindi güderken, biraz hızlı yürüsünler diye sopanın ucuyla hindiyi acızık dürtüklememle kendine has sesini çıkarıp kabarmıştı, ağlayarak gitmiştim eve, hindi bana kızdı diye :)

Kan kaybından ölünebileceğini öğrendikten sonra azıcık biryerim kanasa kan kaybından ölücem diye korkardım . :Smiley (74):

Dizi ve filmlerdeki olayların gerçek olduğuna inanır, kişilerin gizli kameralarca çekildiğini düşünür hatta aynaların gizli kamera olduğunu sanırdım. Bu yüzden aynalardan nasıl kaçtığımı söylememe bilmem gerek var mı :)

"An biter anı olur, sadece anımsanır,"
Buyrun sizde anımsayın :)

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
çok hoşsun nur Allah razı olsun

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Tesekkürler canim :)
ah ah eski günlerim ...

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Lisede Edebiyat öğretmenim yumurtayı örnek vererek bi söz söylemişti, her yumurta alışımda hatrıma gelir, yumurta aldım hatrıma geldi :)

Markete gidipte yumurtanın irilerini seçip alanlar bencil, kolide olanı alanlar adil kişilerdir, küçük olanlarını seçip alanlar; işte onlar arif kişilerdir :)

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
teşekkürler

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
şirin anlarmış:D..vakitlice anımsarım bişiler inşAllah;)

sefaat lutfen sefaat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bir cok sey animsiyorum kemalttin tugcu kitaplarinda hungur hungur aglardim ...civciv almistim ve tavuk ve horaz olmuslardi .. horozlari bi gun kestiler tadi garip geldi tavuk ettinin katilsiniz diye bagirmistim... kurban bayraminda hayvanlari kesmesinler diye bicaklari hic bulunmayacak bi yere atartdim.... bi akrabam vardi yasliydi ama makyaj malzemeleri vardi cok garibime giderdi o yokken gizli gizli makyaj malzemlerini ellerdim hatta bi keresinde rujunu kirdim :)....

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
anımsıyorum da ;
ağaca çıkarak kendi yapımımız olan salıncak da son sürat sallanırken
tam anlamıyla yerle bir olmuştum:)))

mutfak ta tencere de beliren görüntümle oynardım ..:dil:dil felan çıkarırdım:)))

sonra birde annem yeni bir elbise almıştı..
dikkat et çamurla oynama demişti sözünü dinledim..:Smiley (121):
çamurla oynamadım ama ağaca çıkmış kiraz topluyodum elbisem bi dala takılmış.. inmeye çalışırken de yırtılmıştı:D

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Bizlerinde anımsayacak bir şeyleri vardır mutlaka. Ha deyince akla gelmiyor işte :)

Teşekkürler :)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
seylan sen askerlikten anımsasana bişiler özlemişsindir:p:))

Üst Alt