Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
kadnid1.png

Seida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Kadın eğe kemiği gibidir. Eğer onu doğrultmaya kalkarsan kırılır. Mutlu olmak istersen o eğrilikle birlikte kabul et" (Buhârî, Nikâh, 79).

"Sizin en hayırlınız hanımına karşı en iyi olandır" (Tirmizi, Radâ, 11; İbn Mace, Nikâh, 50).

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun ukte kardeşim

Seida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ecmain insaAllah kardesim
CezakAllahu hayran

gül sultan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
BENCEDE TAM TERSİİİİ ERKEKLERİN ÇOĞU DAYAĞI HAK EDİYORRRRR PATAKLAMAK LAZIMM ÇOĞUNUUU Bİ GÜZEL HEMDEEEEEEE:mad:?(:buba::ok:

Destinα

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
215
Takım
Fenerbahçe
Bizim ülkemizde bırakın dayağı boşandı diye öldürülen kadınlarımız var.
Ben bunlara Ebu Cehil'in torunları diyorum.
Müslüman olmayı bırak Peygamberin ümmeti dahi olamazlar.

Böyle Erkekler erkekliği ile övünüyor. Ne erkekliği ya? Peygamber neydi? Erkek değil miydi? Yapsa en alasını o yapardı. Peygamberi örnek alamadıkları gibi erkeklikleriyle övünüyorlar. Siz hayvan dahi olamazsınız.

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Evvel insan görüp,fıtri özellikleri baz alıp hassasiyetler dahilinde yaklaşıma başladığımız an'da çözülecek galiba bu tür tatsız konular?¿

Her türlü şiddeti yaşayan acz,yaşatan aczin de acizi zannımca...

Mesleki anlamda bilginin "öğrenimi",gerek özel gerek sosyal alandaki hayatına dair "eğitim" aldığı anlamına gelmediğini tecrübelerle anlıyoruzdur umarım...malum ankette desteklemiş...

Eğitim şart..düsturu başta bizden başlıyor sonrasında ev,sokak,okul,iş yeri diye devam eden süreç...

Biz kadınlara yine göz'kırparak susayım...:)

Bazan hatta çok zaman belki de içinde bulunduğum ortamda genel sohbetlerde dahi...bir kadını bir kadına anlatır yahut savunur hâlde bulunmaktan yorulmuyor değilim...

Ha gayret:)

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Geçen hanımı bi dövdüm bey dedi bir daha ???? lan oğlum kadın dövülürmü ???????? manyakmısınız

Üst Alt