:gul: Anladım ki ; Bazen tek ihtiyacımız olan bir el ve bizi anlayacak bir yürektir :gul:
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 16 Mar 2011 #31 :gul: Anladım ki ; Bazen tek ihtiyacımız olan bir el ve bizi anlayacak bir yürektir :gul:
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 16 Mar 2011 #32 :gul: Anladım ki; Çabuk olgunlaşmak için zeki insanlardan çevre edinmek gerekir... Anladım ki ;. Karşılaştığımız herkes bir gülüşümüzü hak eder... :gul:
:gul: Anladım ki; Çabuk olgunlaşmak için zeki insanlardan çevre edinmek gerekir... Anladım ki ;. Karşılaştığımız herkes bir gülüşümüzü hak eder... :gul:
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 16 Mar 2011 #33 :gul: Anladım Ki!... Akılla görmek , kalple işitmek elzem şartmış... :gul: __________________
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 16 Mar 2011 #34 :gul: Anladım Ki!... Ancak AFFI anlayınca herkesi mazur görmek mümkün oluyormuş. :gul: __________________
:gul: Anladım Ki!... Ancak AFFI anlayınca herkesi mazur görmek mümkün oluyormuş. :gul: __________________
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 20 Mar 2011 #35 :gul: Anladım Ki!... Akıl tamamlandığında söz de akıllanırmış, aksi durumda kibir kokusunu salarmış, kokuyu yayan komik durumda kalırmış da farkına bile varmazmış... :gul: __________________
:gul: Anladım Ki!... Akıl tamamlandığında söz de akıllanırmış, aksi durumda kibir kokusunu salarmış, kokuyu yayan komik durumda kalırmış da farkına bile varmazmış... :gul: __________________
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 20 Mar 2011 #36 :gul: Anladım Ki!... Sabır öz ve özet olarak cihad dır.. Edebe mugayire karşı susmak her kişiye değil Er kişiye yakışandır.. :gul:__________________
:gul: Anladım Ki!... Sabır öz ve özet olarak cihad dır.. Edebe mugayire karşı susmak her kişiye değil Er kişiye yakışandır.. :gul:__________________
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 20 Mar 2011 #37 :gul: Anladım Ki!... Hiçkimse sınanmadığı günahın masumu değildir... bu yüden ahkam kesmek tehlikelidir kişiyi "Kınadığın başına gelmeden ölmezsin" hadisinden sınıfta bırakır.. :gul: __________________
:gul: Anladım Ki!... Hiçkimse sınanmadığı günahın masumu değildir... bu yüden ahkam kesmek tehlikelidir kişiyi "Kınadığın başına gelmeden ölmezsin" hadisinden sınıfta bırakır.. :gul: __________________
Aynaa YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Şub 2011 Mesajlar 774 Aldığı Beğeniler 11 21 Mar 2011 #38 Anlamış olmamız lazım gelir ki; Cesaret ve fedakarlığın asıl kaynağı imandir. O'na tam anlamıyla teslim olmaktır.
Anlamış olmamız lazım gelir ki; Cesaret ve fedakarlığın asıl kaynağı imandir. O'na tam anlamıyla teslim olmaktır.
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 26 Mar 2011 #39 :gul: Anladım Ki!... Bir insanın kalbini okumak istiyorsam iki yol vardır. Göğsünü yarıp kalbini çıkarmak aptallıksa, Gözlerine bakıp anlamaya çalışmak akıllılıktır... Gözlerini saklıyorsa kaçırmaya çalıştığı, sakladığı kocaman bir sırrı vardır.. söylenmesi halinde kesinlikle rahatlayacaktır. :gul: __________________
:gul: Anladım Ki!... Bir insanın kalbini okumak istiyorsam iki yol vardır. Göğsünü yarıp kalbini çıkarmak aptallıksa, Gözlerine bakıp anlamaya çalışmak akıllılıktır... Gözlerini saklıyorsa kaçırmaya çalıştığı, sakladığı kocaman bir sırrı vardır.. söylenmesi halinde kesinlikle rahatlayacaktır. :gul: __________________
ArorA Attractive-Heart Üyelik Tarihi 14 Şub 2011 Mesajlar 2,001 Aldığı Beğeniler 3,056 Konum Ankara-DanÖteKöyYok! 29 Mar 2011 #40 :gul: Anladım Ki!... Cahil insan,kendisinin bile düşmanı olduğundan kişiye dost olamazmış.. :gul: __________________
:gul: Anladım Ki!... Cahil insan,kendisinin bile düşmanı olduğundan kişiye dost olamazmış.. :gul: __________________