Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Hayırsız, âsi bir evlâd, babası ölünce, anasının elinde, avucunda ne varsa yemiş tüketmiş. Her gün gelir para diye, anasına yapmadı ı cefa, etmedi i eza kalmazmış. Elinde, avu¬cunda, sırtında, altında, üstünde ne varsa satıp savmış. Muh¬terem anasını bir lokma ekme e muhtaç etmiş. Yine bir gün gelir anasına:
Para ver bana, diye tutturur. Kadınca ız yok diyerek yeminler ederse de, âsi evlâd:
- Var da vermiyorsun, seni öldürece im, diye, bıça ını çekerek anasını kanlar içinde yere serer. Bedbaht kadın, kanlar içinde yerde yatarken, evlâdına şefkatle bakıp:
- Aman buradan kaç. Eyvah seni polisler tutup hapis ederler, diyerek evlâdının bu halde iken dahi, hapse girmesine kıyamaz. Evlâdını oradan uzaklaştırır. Ana bu, ana hakkını nasıl ödersin?

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ANNE SENİN GİBİ HİÇKİMSE SEVEMEZ BENİ, KARŞILIK BEKLEMEDEN,HER DERDİME DERMAN OLMAK İSTEYEN BİR BAŞKA KİŞİ OLMAZ,OLAMAZ,BENİ SENDEN BAŞKA ANLAYAN DA OLAMAZ......

CENNETİN EN GÜZEL YERLERİNDE BULUNMANI DİLERİM......CANSIN SEN CAN.....

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Anne yüregi
annelerimizin kiymetini iyi bilelim arkadaslar :sulugoz:

insna hasta olunca darda kalinca anne diye inliyor baba diye degil

Allah annelere öyle bir sefkat vermiski bu sefkat hic kimsede yok
baba anne kadar sefkatli olamiyor

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ANALARIN HAKKI ÖDENMEZ KARDEŞ RABBİM EVLADIN HAYIRLISINI VERSİN...BU HİKAYEYİ OKURKEN İÇİN SIZLADI...YAZI İÇİM SAGOL KARDEŞ...SELAM VE DUA İLE...

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
ANNECİĞİM

Ak saçlı başını alıp eline,
Kara hülyalara dal anneciğim!
O titrek kalbini bahtın yeline,
Bir ince tüy gibi sal anneciğim!

Sanma bir gün geçer bu karanlıklar,
Gecenin ardında yine gece var;
Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar,
Yaşlı gözlerinle kal anneciğim!

Gözlerinde aksi bir derin hiçin,
Kanadın yayılmış, çırpınmak için;
Bu kış yolculuk var, diyorsa için,
Beni de beraber al anneciğim!...

NECİP FAZIL KISAKÜREK

--------------------------------------------------------------------------------

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Cennet Anahtarının sahibi tüm annelerimizin hürmetle ellerinden öperim.Rabbim onların şefkatinden mahrum bırakmasın.
*Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar.
*Ana gibi yar olmaz.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Rabbim ne büyüksün annelere verdiğin kendi şevkatinin merhametinin yanında bir zerre bile degil oysa ....
Allah analarınızın babalarımızın kadirini kıymet bilen ve dualarını alanlardan eylesin bizleri

Üst Alt