Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nisaebrar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
doğacak bebek doğumdan önce ALLAH İLE GÖRÜŞÜR... S-ALLAHIM dünyaya gideceğim ve
orada ne yapacağımı bılmıyorum? C.C-BEN SENİN İÇİN BİR MELEK YARATTIM VE O SENİNLE İLGİLENECEK. S-ALLAH'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım? C.C-Senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir. S-ALLAH'ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum? C.C-Senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.S- Allah'ımsana tekrar nasıl döneceğim? C.C-Senin için yarattığım melek , Bana nasıl döneceğini sana anlatacak. DERKEN MELEKLER GELİR VE DÜNYAYA GİTME ZAMANININ GELDİĞİNİ SÖYLERLER VE ÇOCUĞU ALLAH'IN HUZURUNDAN GÖTÜRÜRLERKEN BEBEK TEKRAR SORAR; 'ALLAH'IM BENİM İÇİN YARATTIĞIN MELEĞİN ADI NEDİR? C.C- ADININ ÖNEMİ YOK; AMA, SEN ONA ANNE DIYECEKSIN

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAh razı olsun,ve annelerine hayirli evlatlardan kilsin bizleri.

dost21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
allah razı olsun saol ellerine sağlık

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
evet bunu bize cok anLatmi$tiLar.. iLk duydugumda cok ho$uma gitmi$ti..
gercekten AnneLerimiz bizim icin bir MeLek´tir... kiymetini biLmemiz gerekiyor...

payLa$im icin t$kLer karde$...

Üst Alt