Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Anneler ve kızları, hep birbirine benzer. Her kız, içinde, yüreğinde annesinin izlerini taşır. Onun özüyle mayalanmıştır ruhu, onun kokusu geçmiştir tenine, onun bakışları parlar gözlerinde, onun elleri can bulur kendi ellerinde.. Annesinden bilinçli olarak hiç bir şeyi öğrenmeye çaba göstermemiş bile olsa, yıllar sonra hiç tahmin etm...ediği bir anda, bir çiçeği vazoya yerleştirirken mesela, kendisinde annesini görür kız.. Ellerinin bir hareketinde, aynada farkettiği bir bakışında, vücudunun bir duruşunda annesini yansıtır. İnkar etmeye çalışması ya da kabullenmesi pek bir şeyi değiştirmez, her kız, annesinin kızıdır.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"Her kız, annesinin kızıdır."

Ben de, annemin kızıyım... Annemin arkamızdan koşturduğu gibi, şimdi ben kardeşimin arkasından koşturuyorum. Her şeyini tek tek soruyorum... Şimdi gidip uyuyan annemi sessizce öpeceğim, kendisine benzediğim için.

Allah razı olsun, paylaşımdan dolayı...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
"Her kız, annesinin kızıdır."

Ben de, annemin kızıyım... Annemin arkamızdan koşturduğu gibi, şimdi ben kardeşimin arkasından koşturuyorum. Her şeyini tek tek soruyorum... Şimdi gidip uyuyan annemi sessizce öpeceğim, kendisine benzediğim için.

Allah razı olsun, paylaşımdan dolayı...

:) Allah birlikteliğinizi daim etsin inş..

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Herhalde öyledir :)

Peki neden kızlar genelde babacı olur?(

Paylaşımınız için teşekkürler.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Teşekkürler.
Güzel bir paylaşımdı.
Kızınızda şimdiden Yeniden Doğuş'un Co-Adminliğini hisseder gibiyim :)

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
her kız, annesinin kızıdır.

Çok doğru..Güzel bir paylaşım..Teşekkürler yüreğinize

Üst Alt