Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Duaların gücünü öğretti:Yat, kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmesin..

Mantıklı düşünmeyi öğretti: Ben öyle diyorsam öyledir!

İleri görüşlülüğü öğretti: Çıkmadan önce temiz bir çamaşır giy. Yolda Allah korusun başına bir şey gelir, kirli çamaşırla etrafa rezil olursun.

Trajikomikliği öğretti: Sen daha gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldüreceğim.

Çelişkileri öğretti:
Kapa çeneni çorbanı iç!

Dayanıklılığı öğretti: O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK !!!

Meteorolojiyi öğretti: Su dağınıklığa bak. Yabancı biri görse, odadan kasırga geçmiş sanar.

Abartmayı öğretti: Sana 500 bin defa söyledim, kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..

Korkmayı öğretti: Dinleme bakalım, anne sözü dinleme! Kafana taş düşecek kenara çekil diye bağırsam, onu bile dinlemezsin di mi?

Kıskanmayı öğretti: Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun?

Sabırlı olmayı öğretti: Baban eve gelsin sen görürsün..

Diyalog kurmayı öğretti: Sana bir şey sorduğumda cevap ver! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana cevap verme!!

Tıp bilgilerini öğretti: Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin.

Olgunluğu öğretti: Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin

Genetiği öğretti: Bütün kötü huyların babana çekti..

Bilgeliği öğretti: Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman..

Ve, adaleti öğretti: Bir gün senin de çocukların olacak.. İnşallah onlar da sana simdi bana yaptıklarını yaparlar.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Annemin evinde bayram temizliği yaptığımız bir gün, Elektrikli Süpürge pazarlamak için eve gelen bir arkadaşa annemin cevabı: "- Hadi çocuğum hadi, Allah satlık pazarı versin. Ben temizlikte kızlarımı kullanıyorum."

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

analardan öğrenilenler heryerde temcite bağlanmış durumda vesselam :D :D

Anamdan çok şey öğrendiğim kesin...Ama en iyi öğrendiğim şey biri canını sıkarsa laf anlamaz bi tipse " -he -hee "de geç kızım demesi ..ki bu lafın işlevselliğinin üzerine laf tanımıyorum :p

Üst Alt