Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
IYI YAPILMIS BIR ISI TAKDIR ETMEYI ogrendik: "Bana bakin, cikin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"

- DUALARIN GÜCÜNÜ ogrendik: "Yat kalk dua et ki baban muzik setinin bozuldugunu farketmedi..."

- ZAMANA KARSI YARISMAYI ogrendik: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin.."

- MANTIKLI DUSUNMEYI ogrendik: "BEN OYLE DIYORSAM OYLEDIR...!!!"

- ILERI GORUSLU OLMAYI ogrendik: "Cikmadan once temiz bi camasir giy.. yolda Allah korusun basina bisi gelir etrafa rezil olursun."

- HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI ogrendik: "Sen daha orda gulmeye devam et, birazdan ben seni tam guldurucem..."

- HAYATIN CELISKILERLE DOLU OLDUGUNU ogrendik: "KAPA CENENI VE CORBANI IC ...!!"

- DAYANIKLI OLMAYI ogrendik: "O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"

- HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI ogrendik: "Su daginikliga bak... yabanci biri gorse odanin ortasindan kasirga gecmis sanir..."

- ABARTMAYI ogrendik: "Sana 500 bin defa soyledim kirli ayakkabilarinla iceri yurume diye..!!"

- DAVRANIS PSIKOLOJISINI ogrendik: "Babana cekicegine biraz bana cekseydin noolurdu ..."

- OLAGANUSTU DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI ogrendik: "Dinleme bakalim anne sozu dinlemee...!!! 'Kafana meteor dusucek kenara cekil' diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"

- KISKANMAYI ogrendik: " Dunyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan kac milyon cocuk var biliyo musun... ?!?!?

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
:)Sağolasın güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt