Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
AYRILIK AKŞAMI
YILLARDAN BERİ İLK AYRILIĞI YAŞAMIŞTIM BUGÜN..DÜNYANIN SONU GELMİŞTİ SANKİ,İÇİMDEN HİÇBİRŞEY YAPMAK GELMİYOR,HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAK İSTİYORUM.AMA SABRIM BUNA İZİN VERMİYOR GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLMAMI İSTİYORDU..BUGÜN SAATLER GEÇMEK BİLMİYOR..HERŞEY ONU HATIRLATIYOR VE YOKLUĞNU HİSSETTİRİYOR..SANKİ İÇİMDE BİR BURUKLUK BİR SESSİZLİK VAR.AKLIMDAN ATAMIYORUM SENİ,NE YAPSAM OLMUYOR...
SENİ DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN..KİMBİLİR NE YAPIYORSUNDUR?HASTAHANE'NİN O SESSİZ ODASINDA...BELKİ SENDE BİZİ DÜŞNÜYOR GÖRMEK İSTİYORSUNDUR...
ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SENİ BİZDEN SONSUZA DEK ALMADI.BİZİ ACIMASIZ HAYATIN ZORLUKLARIYLA YANLIZ BAŞINA BIRAKMADI.NASIL YAŞARDIM?NASIL DAYANIRDIM SENSİZ HAYATA VE ÜSTELİK YAŞAMIN ZORLUKLARINA..KEDERLERİM BİTMEZ OLUR ,UMUTLARIM TÜKENMEZ OLURDU..BELKİ BU HAYATIN KISA YOLCULUĞUNA DAYANAMAZ BENDE ÖLMEK İSTERDİM..BİRAN ÖNCE SANA KAVUŞMAK ..BELKİ DE ACILARDAN KURTULMAK İÇİN..
ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA İNSANLAR AYRILIĞA DÜŞÜNCE ANLIYORLAR BİRBİRLERİNİ NASIL SEVDİĞİNİ..VE O DEĞERSİZ SANDIĞIMIZ ANLARIN GERİ GELMEYECEĞİNİ....
ŞEVVAL..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok güzel eline saglık

şevvalcim sanki bizi anlattın bu yazın ;( ;( ;( ;(

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
;( ;( ;( ;(

Bende Annemi 9 aydan beri goremiyorum.
Gozlerimde tutuyor...Ah su Gurbetin adi batsin derler ya...

Ama en yakin zamanda gidecegim,Rabbim kavusdurmayi
nasip buyursun insa'Allah...

Sevval kardesim,Rabbim sevk ve ilhaminizi artirsin insa'Allah....

Ş

ŞEVVAL

Guest
evet sonay abla ben yazdım:)aslında yazımı o kadar be enmiyorum ama içindeki manemi de er benim için çok önemli..içinde canım anneme özlemim var ..alalh kimseyi annasiz babasız bırakmasın..

Ş

ŞEVVAL

Guest
fatma zehra abla sizde anneydiniz dimi..allah sizi çocuklarınıza ba ışlasın..yazımdaki o duyguyu size hissettirebildiysem ne mutlu bana..

Ş

ŞEVVAL

Guest
hekimo lu allah sizi en kısa zamanda annenize kavuşturur inş..güzel dualarınız için sa olun..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
İlk nefesimden son nefesime kadar yanımda olmasını istedi im insan annem ;(

Allah kimseyi annesiz ve babasız bırakmasın
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Allah ebeden razı olsun

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Dünya'da karşılık beklemeden seven tek varlık ANNE'dir.
Allah annelerimize hayırlı güzel bir ömür ve cennet nasip etsin.Bizler annelerimizi incitsek bile onlar yine bizi affederler.
Hadis-i Şerifte bile Cennet annelerimizn ayakları altına serilmiştir.
Tüm anneler de erlidir.Onalrı üzmeyelim,kırmayalım ne olur...

Üst Alt