Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
anne ve babaları sağ olanlar ,(Allah hepinize uzun hayırlı ömür versin inşallah) lütfen onların değerini bilin iş işten geçtikten sonra heyhat,heyhat demenin hiç faydası yok elinizden geldiğince gönüllerini hoş tutun,onları daha bir başka sevinkoklayın ,öpün..paylaşım çok güzel ve etkileyiciydi Katresu ,Allah razı olsun canım....

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
anne ve babaları sağ olanlar ,(Allah hepinize uzun hayırlı ömür versin inşallah) lütfen onların değerini bilin iş işten geçtikten sonra heyhat,heyhat demenin hiç faydası yok elinizden geldiğince gönüllerini hoş tutun,onları daha bir başka sevinkoklayın ,öpün..paylaşım çok güzel ve etkileyiciydi Katresu ,Allah razı olsun canım....

Hamd olsun Rabbime ki; ana sultanım ve babacığım hayatta... Her akşam eve gittiğimde kapıyı anahtarla açmayıp, zile basmanın huzurunu yaşıyorum...

Allah sizden de razı olsun Sultans... Rabbim sağ olan ana - babalarımıza hayırlı uzun ömür, vefat etmişlere de rahmet eylesin, mekanlarını cennet yapsın...

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Hamd olsun Rabbime ki; ana sultanım ve babacığım hayatta... Her akşam eve gittiğimde kapıyı anahtarla açmayıp, zile basmanın huzurunu yaşıyorum...

Allah sizden de razı olsun Sultans... Rabbim sağ olan ana - babalarımıza hayırlı uzun ömür, vefat etmişlere de rahmet eylesin, mekanlarını cennet yapsın...

Allah anne ve babanıza bağışlasın ,inşallah ne mutlu size,onların hayır dualarınnı almak,yanınnızda olduğunu bilmek, her an kokularını hissetmek,ben annemi izlerken ona sarılıp öpmek isterdim ama yapamazdım nedeni ni bilmiyorum keşke dakka başı sarılsaydım ,öpseydim "kızım noluyor sana deli oldun" deseydi itseydi beni:(ama fırsatı çoktan kaçırdım,şimdi mezarına bile erişemiyorum..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"... şimdi mezarına bile erişemiyorum.. "

Canım ya... Gönlünüze düşürecek, bir damla tesellim var mı?...

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Allah razı olsun katresu var canım,şayet yaparsan gönlüme bir damla değil bir pınar niteliğinde teselli olacak ,belki yakın değilsin ama Adana'dasın(asri mzrk) bir fatiha okuyup gönderirsen canım bu bana yeter kuzuşum ...

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Yazının sonu insanın içini ürpertiyor...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Allah razı olsun katresu var canım,şayet yaparsan gönlüme bir damla değil bir pınar niteliğinde teselli olacak ,belki yakın değilsin ama Adana'dasın(asri mzrk) bir fatiha okuyup gönderirsen canım bu bana yeter kuzuşum ...

Akşam, Allahın izniyle Yasin okuyorum. Ve bundan sonraki dualarıma da katıyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin..

Üst Alt