Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
Merhaba anne. Nasılsınız iyimisiniz. Biliyorum bana çok kızıyorsunuz. Özellikle de ona

aramızı açtığı için. Haklısınız onunla 7 yıldır beraberdim. Çokta mutluydum ama böyle

gerekiyordu. Ben de çok hakkı var aslında. O istemese sizinle asla görüşemezdim.

Herneyse sizde ne var ne çok. Babam kardeşlerim nasıllar iyiler mi. Hepsine selam söyle.

Sana mutlu bir haber vermek için bu mektubu yazdım. Artık hayatımda biri var. Epeydir

görüyordum internetten. Bana onun yokluğunu ancak o unutturabilir bunu anladım. Çok

temiz bir ailesi var. Kendiside çok temiz ve çok şık. Şuan bazı konularda sıkıntı var ama

yakında onları da halledeceğiz. Size haber vereyim dedim. Ayrıca ağabeyimde isterse onun

bir büyüğünü de ona alalım diyorum. Hatta küçüğünü de küçük kardeşime diyeceğim ama

sen kızarsın diye demiyorum. Sana onu ne kadar övsem azdır. O bütün bunları hak ediyor

çünkü. Biliyorum sen yine bana kısıyorsundur internetten bulduğum için. Ama sen hep

demiyor muydun artık bul birini diye.Hem şimdi internetten bulmak daha kolay.Daha iyi

tanıyabiliyorsun.Bende senin bu sözünü tutarak internetten buldum. Onunla çok güzel

günlerimiz olacağından şüphem yok. Sende çok sevineceksin. Hem nasıl sevinmezsin

oğlunun bu mutluluğuna. Az kalsın unutuyordum adını söylemeyi.

Bende senin bu sözünü tutarak internetten buldum. Onunla çok güzel günlerimiz

olacağından şüphem yok. Sende çok sevineceksin. Hem nasıl sevinmezsin oğlunun bu

mutluluğuna. Az kalsın unutuyordum adını söylemeyi.

İsmi NOKIA 5310 Express music. İmkânın varsa ince araştır ailesini. Mükemmel

olduğunu sende göreceksin. Ben bugünden tezi yok istiyorum onu. Eğer ağabeyimde isterse

bir büyüğü olan 5610 Express music i de ona isteyelim.Resimleri de gönderiyorum sana.

Şimdilik Allah a emanet olun.Herkese salm söyle

87565310blue-250250.jpg

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Güzeldi kardesim emegine saglik tesekkürler
Selam ve Dua ile......

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!