Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sifaderyasi

ESKİ DOST

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Evet Dostlarım
Sizce
Araba sürmekmi daha kolay yoksa evlenmekmi?
veya
Araba sürmeyi öğrenebilmekmi kolay yoksa evliliği sürdürebilmeyi öğrenebilmekmi?

Cevablarınızı, düşüncelerinizi merakla bekliyorum..

Hadi Kolay gelsin​

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bu soru da nerden çıktı şifaderyası abim.Ben her ikisini de tatmadığım için yabancıyım.Ama araba sürmek güzel olsa gerek.Yanınızda da eşiniz olsa hiç fena olmaz. ;)Her ikisi de birbiriyle bağlantılı gibi.Yani arabayı sürebiliyorsan,evlilikte sürer.Evliliği sürdürebiliyorsan arabayıda sürersin.Olmuştur heralde. =)

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
aslında evlilik araba sürmeye benzetilir. aile reisi arabayı kullanan kişidir. ve arabasında ailesi vardır. viraja geldiği zaman babası ordan der "oğlum fren yap" kayınvalidesi "oğlum fazla hız yapma" eğer o kişi direksiyonu bırakıp onlara cevap vermeye kalkarsa kaza yapar....

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
araba surmek bir kisinin isidir evlilik iki kisinin tadmadim ama yani ortaklasa bi hayatla araba kiyaslanamaz diye dusunuyorum .. evlilik daha kolaydir tabiki anladiginiz ve anlasildiginiz surece.... zsevkli olsa gerek evlilik yaninda birisi ömur boyunca sirdasiniz herseyiniz kisaca ...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bana sorarsanız ben her ikiside çok dikkat isteyen bir niğmet diyeceğim çünkü ikisinide yürütebildikten sonra o senin için niğmet oluyor ......
ben 26 senedir evliyim evlilik hayatımda çok az kaza omuştur ama 17 senedirde şöförüm bir keresi hariç gayet güzel kullanıyorum fakat 1 keresi derken 2000 yılında opel omegamız vardı otomatik onula belediye otobüsünün altında kaldım hemde önden burun buruna yağmurlu bir havada hakimiyeti yitirdim yani kaydım 3 gün yoğun bakımda kaldım direksiyona sıkıştım...arabamda hurdaya gitti görenler bunun içinden nasıl sağ çıktıma şaşırmışlar ..tam 3 ay oturarak uyudum kaburgalarım çatlamıştı

onun için ikiside çok dikkat istiyor asla afff yokX( X( X(

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
abla val bilmiyordum bole biseu basina geldigini ..
ALLAH kurtarmis valla ...
verilmis sadakan varmis...

belediye otobusu bu tren gibi bisey ....
ne yapacagi belli olmuyor iste ...

rabbim bizleri kazalardan belalardan korusun ...amin ...

bana gore arabayi sirmek daha kolay ...
arabanin istedigi sadece benzin su ...
evlilik ise neler istemiyorki kurkler tatlar kalklar ..:D:D

evlenecegine araba al daha iyi :D:D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
abla val bilmiyordum bole biseu basina geldigini ..
ALLAH kurtarmis valla ...
verilmis sadakan varmis...

belediye otobusu bu tren gibi bisey ....
ne yapacagi belli olmuyor iste ...

rabbim bizleri kazalardan belalardan korusun ...amin ...

bana gore arabayi sirmek daha kolay ...
arabanin istedigi sadece benzin su ...
evlilik ise neler istemiyorki kurkler tatlar kalklar ..:D:D

evlenecegine araba al daha iyi :D:D

evet caihan kardeşim RABBİM bağışladı çok şükür iman kuran nasip etsin..

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
araba kullanmak derim bin arabaya git gidebildiğin yere dert yok tasa yok evlilik o duyguyu tatmadığım için yorum yok görüntüde benzerlik olsada içeriği farklıdır.Evlilik sorumluk gerektiren iki insanın hayatını paylaşacağı bi dünya .....

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Araba sürmek kolay tabiki benzinin olduğu sürece istediğin yere sürebilirsin.
Evliliktede sevgi saygı benzin gibi galiba bunuda ilerleyen zamanda görürüz bakalım nasılmış...

nureyda

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bu da soru mu yani şimdi. Tabi ki araba kullanmak kolay...En fazla 1 ayda öğrenirsin. Dikkatliysen mesele yok. Evlenmek kolay (yani deftere imza atmak, gerçi bir çok kişi için o da kolay değil!) da evliliği hep olması gereken şeritte götürmek, gerektiğinde şerit değiştirirken kaza yapmamak, bir ömür boyu yol arkadaşlarınla (ailendeki herkes) iyi geçinmek, onları korumak, sorumluluklarını taşımak, en zor zamanlarda beraber olmak, hızlı giderken ve yolda kaldığında onlarla olmak dışardan kolay görünüyorsa bilemem. Bu bir ömür dikkat gerektiren bir şey...öyle bir kaç ayda da öğrenilmez!
Ama hangisi güzel derseniz bütün zorluğuna rağmen evlilik derim. İnsan yuvasında bulduğu huzuru, çocuklarının gözündeki sevgiyi hiçbir fani zevkte bulamaz bence. Araba kullanmayı çok sevmeme rağmen bunu kıyas bile edemem.

Üst Alt