Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
bana sorarsanız ben her ikiside çok dikkat isteyen bir niğmet diyeceğim çünkü ikisinide yürütebildikten sonra o senin için niğmet oluyor ......
ben 26 senedir evliyim evlilik hayatımda çok az kaza omuştur ama 17 senedirde şöförüm bir keresi hariç gayet güzel kullanıyorum fakat 1 keresi derken 2000 yılında opel omegamız vardı otomatik onula belediye otobüsünün altında kaldım hemde önden burun buruna yağmurlu bir havada hakimiyeti yitirdim yani kaydım 3 gün yoğun bakımda kaldım direksiyona sıkıştım...arabamda hurdaya gitti görenler bunun içinden nasıl sağ çıktıma şaşırmışlar ..tam 3 ay oturarak uyudum kaburgalarım çatlamıştı

onun için ikiside çok dikkat istiyor asla afff yokX( X( X(

Abla çok çok geçmiş olsun Rabim önce seni sevdiklerine sonrada bizlere bagışlamış sana Allah etmesin o kazada bişey olsaydı bizde belkide bu güzelliklerinle tanışmış olmazdık Rabim seni korusun abla...

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Ben 12 senelik şöfürüm başımdan sadce bir kaza geçti oda Rabimin vede bağlı olduğum ehlibeytin sayesinde atlattım hiç bir sey olmadan o kazayı... Ama kazalar atlattım çünkü benim hayatım yollda geceyi daima kaza atlatmamak elde değil sen ne kadar dikkatli olsanda karşındakinin nasıl olduğunun frkında değilsin o yüzden çok dikkatli olman gerekir.. :] :]

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
deli_boran kardeşim Tigris kardeşim ALLAH razi olsun RABBİM kimseye öyle bir kaza vermesin hakikten çok zor ölümle burun buruna geldim kılpayı kurtarım demekki daha yaşıyacak göreck günlerimiz varmış RABBİM herşeyin hayırlısını versin

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ORiJiNAL YAZARI : fzehra

onun için ikiside çok dikkat istiyor asla afff yokX( X( X(

bencede,dikkati elden bırakmamak lazım,buzlu yolda araba,kızgın anda evlilik sarsılabilir,aman Alla korusunnnnn

ablam,senin başındanda geçmeyen kalmamış,çook geçmiş olsun,imtihan dünyası,Allah sabır versin....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Araba sürmekten kolay ne var ki :D

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Tabi ya başıma gelmeyince konuşuyorum degilmi bu arada sanada geçmiş olsun ee evlilik kolay demeye mi getiriyorsun şimdi sen öyle mi ??:D

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ARABA KULLANIYORUM AMA EVLENMEDİĞİM İÇİN BİR YORUM YAPAMIYORUM.
AMA BENCE HER İKİSİNİNDE ZORLUĞU VAR.
DİKKAT VE ÖZEN İSTER.
KISACA HER İKİSİDE ZOR.

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
BENCEDE HER İKİSİDE ÇOK DİKKAT İSTİYOR AMA ARABAYLA YAPTIĞIN KAZADA FANİ HAYATA GÖZLERİNİ EBEDİYEN KAPAYABİLİRSİN. EVLİLİKTEKİ KAZALARDA İSE PROBLEM BÜYÜKSE SONU AYRILIKLA BİTERSE BENİM İÇİN ÖMÜRBOYU BİR YANIM DEVAMLI BURUK OLURDU HERHALDE RABBİM YAŞATMASIN. YANİ İKİSİDE ÇOK ZOR.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Fzehra abla verilmis sadakan varmis
Allah c.c. seni sevdiklerine cocuklarina ve esine bagislamis
cok cok gecmis olsun

bence araba daha kolay suan 2.5 aylik soförüm ve bazen deli gibi sürüyom virajlarada bir kac baya hizli girdim ama allah sükür biseycik olmadi
cok dikkat isteyen birsey

evlilik
evli olmadigim icn bilemem
ama araba kadar kolay olacagini sanmiyom :D :D

Üst Alt