Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : Günes
Original von Başak
Eslem, Yaralı maşallah sizlere arkadaşlar...

Ben korkuyorum araba kullanmaya, benim talihsizliğim bize öğreten öğretmenin güzel öğretmemesi oldu.Kapalıyız diye X( adam bizimle resmen dalga geçti sanki, tutturmuş bi direksiyon hakimiyeti, sanki o kadar beceriksizmişiz gibi hiiç vitesleri öğretmek yok, bütün derslerimiz öyle geçti, sonra sınavı nasıl geçtik zar zor anlamadık ablamla...

Bende adama olan antipatimden dolayı araba kullanmıyorum :D :)
Ya tabiri caiz ise gıcık oldum adama...
Annem aldı bi gün arabamızı bizi çalıştıracak ablamla... Bizim de vites otamatik, daha basmadan gidiyor 8o Aaaa ben kullanamam anne dedim :DKorktum yani :]

Otaban da kullandım bi kere ama o zaman adama gıcık olmamıştım... :D
Bu kullanmama olayı adama gıcık olduğum zamanda başladı :)

Canimm benim yaa anliyorum seni ama,ben senin yerin de olsam o adama inat o arabayi sürerim. Senmisin Basörtüsü ile dalga gecen.., catir catir catlatirdim... :D :D Benim böyle bir kötü huyum var. Bana sunu sen yapamazsin demesinler..., ona inat onu yaparim... ne yaparim ederim onu muhakkak yaparim...Hele bunu söyleyen senin tabirinle o giciklardan sa.... :D :D ;)

Ya güneş abla soğudum işte, kullanmicam :) :rolleyes:

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
herkesin bi anısı var eee haliyleyle benim de bi anım var sizinle paylaşayım arabayı kullanmayı sağolsun babam öğretti arabayı ilk kullandığım zamanlarda çok güzel kullanırdım hız merakım var kullandığım yol buna biraz müsait değildi o günde babam yanımda oturuyordu her zamanki deneme sürüşleri yapıyordum. Virajlı bi yol vardı tam kavrayamadım gidip kaldırımdaki taş moloz yıgınına çarptım beni etkileyen o taşların az ötesinde anne ve bi çocuk oturuyordu yani onlar olmasaydı ben onların üstünde gidecektim o günden beri araba kullanmıyorum korktum babama bi şey olsaydı ve o insanlara söz verdim kendime bi gün daha araba kullansam yanlız ben olucam diye....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
yahu kardesim külüstürünün motorunu patlatirsin fazlada bastirma gaza :D
Ya abla sen o hızı buralarda yap bakalım arkandan demediğini bırakmazlar ben kaç defa şahit oldum adam son surat gidiyor arkasından adamlar bagırıyo ehliyeti bakkaldan mı aldın diye :D Sana tavsiyem türkiye ye gelirsen araba kullanma kullanıp kullanacağına pişman olursun ona göre demedi deme :D:D

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
çok güzel bir keşif... Bayan olduğumuz halde katılmamak elde değil... Ama kesinlikle genelleme yapılamaz. Aynı fıtratta yaratılmış erkekler de var çünkü...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Emniyetli günler dilerim... sevgiler...

YURT DISINDA YAPILAN BIR ARASTIRMAYA GÖRE
RESIMDEKI GIBI TAKILAN EMNIYET KEMERI
KAZA RISKININ %43.7 AZALMASINI SAGLIYOR.

111image001.gif
http://www.resimkaydet.org/goruntule.php?id=111image001.gif

SIZ DE AILENIZI VE YAKINLARINIZI SEVIYORSANIZ UYGULAYINIZ

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bende gözüküyor arkadaşlar :)

Gözükmeyen var mı haala

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Mailden çıkış yapıp tekrar bakabilirmisin ? :)

Üst Alt