Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan maussema
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
M

maussema

Guest
BIR ADET HIRHIZ ARANIYOR DOSTLARRRR ?(

KENDILERI BENIM AVATARIMI CALDI VE DE ONA ISKENCE EDIYOR ;( ;( ;(

ISMI PASHA .... GORENLERIN BILENLERIN ACIZANE BU FAKIRE HABER ETMELERI ONEMLE RICA OLUNUR

ELIME BIR GECIREYIM SENI PASHAAA GORURSUN NE HALLER EDECEM SANA X( X( GARIBAN BEBISIM ZATEN AGLIYOR ISKENCE GORMEKTEN GOZYASI KALMAYACK

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ya kötü bişi Yapmadım kiiii Sadece bi bıyık çizdim ne var bunda... ?(

Aha bakın işkence filan yapmadım.. :D

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
s.a.ya kardeşim bir yanlışlık olmasınmı.pasha bunu yapacak biri de ilr.zaten isminden anlaşılıyor paşa adam bunu yaparmı hiç.(pasha varsa büyle birşey kimse duymadan geri ver.sana yakışmaz büyle ufak şeyler :D)

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yaw abla baksana yeni imaj yapmış bebeke :D

yakışmış yaw :D :D

Teşekkür etmen lazım :D

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Ya kötü bişi Yapmadım kiiii Sadece bi bıyık çizdim ne var bunda... ?(

Aha bakın işkence filan yapmadım.. :D

DAHA NE OLSUN YAA HEM BENDEN IZINSZ BEBEGIMI CAL ;( HEM BIYIK CIZ ;( HEM DE ISKENCE DEGL DE YOK OYLE YAGMACA DAHA NE NE YAPILIR UFACIK COCUGA SUNUN AGLAYISINA BAK YAA ALLAHIM INSANIN YUREGINI PARCALIYOR NASIL YAPARSIN BUNU O UFACIK KORPE KUZUYA X( HEM HERKES TANISIN SENI VAYY KEREM KARDESIM YANLIS TANIMISSIN BUNU :rolleyes:

Ş

ŞEVVAL

Guest
AMAN ALLAHIM PASHA ABİ BİR BEBEĞE ÖYLE DAVRANMAYI HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA YARIN ÖBÜRGÜN KENDİ ÇOCUĞUN OLUNCA BÖYLE Mİ YAPICAN:)ABİ SEN BENCE KESİNLİKLE CANINA SUSAMIŞSIN ECELİN YAKLAŞIYO MAUSSEMA ABLA YADA HAYRUNİSA ABLA SENİN İÇİN AZRAİL SAYILIR:)BİDE BEN VARIM AMA ZARARSIZIMDIR MERAK ETME:)

M

maussema

Guest
PAASSSSHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA X( X(,

CABUK BEBEKLERIMI ESKI HALINE GETIR IKISINI DE NASIL YAPARSIN YAA ;( ;( ;( VAHSI CANI SADIST X( X( AMA SEN DE GOR BAKALIM PORTAL AHALISI DE SANA MI DESTEK OLUYOR BULURUM BEN SENIN HAKKINDAN GELECK BIRILERINI

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
AMAN ALLAHIM PASHA ABİ BİR BEBEĞE ÖYLE DAVRANMAYI HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA YARIN ÖBÜRGÜN KENDİ ÇOCUĞUN OLUNCA BÖYLE Mİ YAPICAN:)ABİ SEN BENCE KESİNLİKLE CANINA SUSAMIŞSIN ECELİN YAKLAŞIYO MAUSSEMA ABLA YADA HAYRUNİSA ABLA SENİN İÇİN AZRAİL SAYILIR:)BİDE BEN VARIM AMA ZARARSIZIMDIR MERAK ETME:)

Ben nededim PasHa ile Ugrasilmaz demedimmi..

Daha benden Cok Çekecek bunlar ibreti alem olsun. :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ŞEVVAL

Ben nededim PasHa ile Ugrasilmaz demedimmi..

Daha benden Cok Çekecek bunlar ibreti alem olsun. :D
bu taş bana mı?:)bana bişey yapamassın sölim benim gibi bir cadıyla u raşmak her yi idin harcı de ildir :)

Üst Alt