Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gül-i Hamra

~ Hafizet-ül Hadis ~

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Selamun Aleyküm..
القدم الزهبية hikayesini arapçadan türkçeye çevirmem gerekiyor. Ama ben daha bu hikayenin türkçesini bile bulamadım :( Çünkü başlığını çeviremedim :ağlıyorum: Daha sonra başlığı atladım hikayeye daldım ama pek bir şey yapabildiğim söylenemez. Sadece kelime kelime çevirebiliyorum :( Çok önemli ama ben tıkandım kaldım :o Bana yardım edebilecek olan var mı?

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
çok isterdim yardımcı olmayı ama hiç bir bilgim yok :( yardım eden çıkar inşaAllah..

Gül-i Hamra

~ Hafizet-ül Hadis ~

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Sağolun ama o çeviri tam olarak çevirmiyor. Yanlış çeviriyor. Yine de Allah razı olsun.. :)

Gül-i Hamra

~ Hafizet-ül Hadis ~

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Konu kilitlenebilir. :)
İslamibinç'te - Allah razı olsun - bilge_66 abla yardım etti. Halloldu Allah'ın izniyle. :o İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Mevlam razı olsun. :)
Selam ve dua ile..

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.GÜL-İ HAMRA kardeşim sanırım öğrencisiniz okulu dışardan mı bitiriyorsunuz? canım bir Arapça sözlüğünden faydalana bilirsiniz.böyle size yardım edemeyiz.okuldan kalan bilgilerimde faydalı olmadı.Lakin konunun tamammını görmek isterdim.Allah'a Emanet olunuz.

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
kimseler selamı almamış,selam vermek sünnet,almak ise farzdır...
aleyküm selam..sorun çözülmüş gerçi.yinede aklınızda olsun..
arapça öğrenenler için ciddi anlamda yardım eden forumlar var..bilginiz olsun arkadaşım.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Çok teşekkür ederim .FİRAK-I NİGAH kardeşim.Allah'a Emanet Olunuz.

Gül-i Hamra

~ Hafizet-ül Hadis ~

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Esselamü Aleyküm.GÜL-İ HAMRA kardeşim sanırım öğrencisiniz okulu dışardan mı bitiriyorsunuz? canım bir Arapça sözlüğünden faydalana bilirsiniz.böyle size yardım edemeyiz.okuldan kalan bilgilerimde faydalı olmadı.Lakin konunun tamammını görmek isterdim.Allah'a Emanet olunuz.

Ve aleykümselam Evet öğrenciyim , dışardan okumuyorum :) - İmamhatip Lisesi öğrencisiyim -Arapça sözlüğünden faydalandım ama fiillerin birden çok anlamı olduğu için cümleleri tam olarak toparlayamadım. Sağolun yine de Allah razı olsun :)
Halloldu Allah'ın izniyle.. Sizler de Allah'a emanet olun :)

kimseler selamı almamış,selam vermek sünnet,almak ise farzdır...
aleyküm selam..sorun çözülmüş gerçi.yinede aklınızda olsun..
arapça öğrenenler için ciddi anlamda yardım eden forumlar var..bilginiz olsun arkadaşım.

:) Sağolun Allah razı olsun
Selam ve dua ile.. ...

Üst Alt