Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Vedoo67

BİRLİKTE YAŞA! YANLIZ ÖL!

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, transferiyle ilgili çıkan haberlere son noktayı koydu.

ardaturan-parcali-37109_501.jpg

Atletico Madrid'e gidip gitmeyeceği merakla beklenen Galatasaray'ın futbolcusu Arda Turan transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

İşte Arda'nın açıklamaları;

"Ben Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum. O yüzden 27 Haziran'da Florya'daki sezon açılışında da olacağım. Fatih Hoca'nın benimle ilgili ne düşündüğünü bilmiyorum ama her zaman söylediğim gibi baba-oğul gibi bir ilişkimiz var. O'nu çok seviyorum. Fatih Hoca'yı hocalığından çok insan olarak çok seviyorum, benim için özel bir insan. Hepimiz profesyonel oyuncularız, her şeyi zaman gösterecek."

Teknik direktör olarak Arda Turan gibi futbolcuyu bırakmak ister miydin sorusuna ise Turan,

"Teknik direktör olmak istemediğim için bu soruya cevap veremeyeceğim.Yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluktan başka birşey değil.Şimdi başımızda olan Fatih Terim'de kariyeri başarılarla dolu bir insan. O yüzden ona ve kariyerine yakışır bir performans sergileyip bütün kupaları toplamak istiyoruz."

Selçuk İnan transferiyle ilgili ise;

"Selçuk İnan tartışmasız Türkiye'nin en iyi futbolcusu." dedi.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Takımızın haber spikeri olarak ilan ediyorum seni vedoo kardeşim.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Selçuk İnan Türkiye'nin en iyi futbolcusu mu !! :)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ewt bende uzak kaldım epeydir takımımdan burdan takip ederim en azında ii olur(:
teşekkürler kardeşim

Üst Alt