Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyzagül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir bardak daha çay isterken: "Çiçeğim, bir bardak daha verir misin..?" der. Sonra da "Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler. Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "Bebeğim, sana çok zahmet oldu" der.

Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir. "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz..?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam, "40 seneyi geçti evladım" der.

Genç adam: "VALLAHi maşALLAH, muhabbetinizi artırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba..."

Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:

"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum..."

asuman

Affet ALLAH'ım!!

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
:hahaha::hahaha::hahaha: paylaşım için teşekkürler....

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Unutmamnın güzel yanı bu olsa gerek :D

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Çok iyi yaa amca unutmuş ama belli etmemiş...

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
güzeldi:D
ALLAH C.C razi olsun....
dua ile...

bendeyar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir bardak daha çay isterken: "Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der. Sonra da "Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler. Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşankanı çayı alırken de: "Bebeğim, sana çok zahmet oldu" der.

Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir: "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam: "40 seneyi geçti evladım" der.

Genç adam: "Vallahi tebrikler, Allah muhabbetinizi artırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz." diyerek yaşlı amcayı tebrik eder.

Yaşlı ve sevimli hanımı: "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek hikmetini açıklar: "Şşşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum..."

ALINTI

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun cok hostu (: tesekkürler
Selam ve Dualarimla.......

Üst Alt