Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Kocatepe Konferans Salonunda düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programında 'Peygamber sevgisi', protokolü ağlattı.

Programda söz alan TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın başta ana muhalefet lideri Deniz Baykal olmak üzere DTP'de dahil, tüm siyasi parti liderlerine Kutlu Doğum Haftası sebebiyle bir gül demeti göndermesini önererek, bu gülleri de halkın temsil yeri olan Meclis'in bahçesinden verebileceğini ifade etti. Kendisinin dün sabah büyük bir hata yaptığını anlatan Arınç, Bosna-Hersek'e giden Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e, Peygamber sevgisini anlatan bir demet gül takdim edebileceğini, "Ancak cahillik ettik" diyerek bunu yapamadığını ve buna bir daha da imkânı olmadığını vurguladı. "O gülleri verip şunu da ekleyebilirdim: Sayın Cumhurbaşkanı'nın fırsat bulabilirse bu gülleri Saray Bosna'da rahmetli Bosna-Hersek Devlet Başkanı Aliya İzzetbegoviç'in mezarı üzerine Türkiye'den bir armağan diyerek koymasını da söyleyebilirdim" diyen Arınç, bu sözleri söylerken de gözyaşlarına boğuldu ve konuşmasına kısa süre ara verdi. Kürsüde duygularını dile getirirken, gözyaşlarından ötürü sık sık konuşması kesilen Arınç'ın bu duygularına, protokol ve salondaki izleyiciler gözyaşları ve alkışlarla eşlik etti. Konuşmasının sonunda da Arınç salondan büyük bir alkış aldı.

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Cumhurbaskani olacak adam insa'allah...
Devletimizin butur insanlara her daim ihtiyaci var...Rabbim onlardan razi olsun

muhammed_ata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
gerçekten okurken çok duygulandım ..çok sevdiğim bir abimiz dir bülent arınç .onun cumhurbaşkanı olmasını çok isterin inş olacak..furkan kardeş saol tsk

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
helel olsun valla bu adama valla her seye leik bu adam nerde ne yapacagını ne konusacagını biliyo

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Adam ne yapacagını şaşırdı..

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
İNŞALLAH CUMHURBAŞKINI OLARAK GÖRMEMİZ NASİB OLUR