Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
arkadasimin girtlak burun ve kulak olmak uzere 3 kanseri var karnindan besleniyor ve saat basi uyaniyor kemoterapiden tukuruk bezleri yanmis... onceden facebookta yemek resimleri paylasmazdim onun yuzundeen sonra kendisi i mahsuru olmadigini soyledi cok ilimli beyfendi bi arkadasimdi...son gunlerde gundelik dertlerimi anlatiyordum ona oda ters cevaplar vermeye basladi bende neden boyle dedim icimden arada hastaliginin cok kotu boyuta vardigini soyluyordu hatta etrafina iyilestigine dair yalanini bile yakaladim...ben biraz aptalim kafama donk diye bisey dustu....bana dediki dayanamiyorum sonra anladim ki okadar acilar cekiyor du ki benim sacma sapan ona gore dertlerime ters davraniyordu....suan cok agliyorum icime bisey dustu onun olmek uzere oldugu allah bilir ama durumu onu gosteriyor ona yaptigim sacmaliklardan dolayi agladigimi soyledim allahin rahatlik ve afiyet vermesini kelimeyi sahadeti dilinden dusurmemesini soyledim ama icim aciyor

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Allah, şifası mümkünse şifa versin; eğer mümkün değilse en kısa zamanda onun için en hayırlısının tecellisini nasip etsin inşallah..

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
Rabbim şafi ismiyle şifa versin
inşaallah

Üst Alt