Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim

yardımcı olan kardeşime şimdiden tşk ederim..

pc me yenice format attırdım ama şöyle bir şey oldu önceden hangi siteye girersem gireyim buna hotmail ve msn sayfamda dahil kaç adresle girilirse girilsin kayıt yapardı aynı ismi bir daha yazmama gerek kalmazdı şifremi girer siteme girerdim canım isterse birkaç ay sonra onları siler sil baştan niçkim ve şifremle yeniden giriş yapardım

ama şimdi öyle değil her seferinde mail adresi veya niçk istiyor niçk gir şifre gir buda zor oluryor bunun bir yolu varmı ?varsa nasıl yapabilirim tekrar yardım eden kardeşlerime çok tşk ediyorum..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ablacım msn yi açarken beni hatırla kısmı var onu işaretlersen ismin hep orda olur sadece şifreni girersin şifrenide otomatik olmasını istersen onuda işaretlersin sormak istediğin buyda tabii :) umarım yardımcı olabilmişimdir ...

ATA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bu arkadaşında sorunları bitmiyorki:)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Ablacım msn yi açarken beni hatırla kısmı var onu işaretlersen ismin hep orda olur sadece şifreni girersin şifrenide otomatik olmasını istersen onuda işaretlersin sormak istediğin buyda tabii :) umarım yardımcı olabilmişimdir ...

yok canım sormak istediğim bu değil... mesela eşim kızım hepimiz girdiğini düşünelim önceleri hepimizin mail adresi veya niçkleri alt alta kayıtlı olurdu onu demek istiyorum..onun bir formülü varmı..

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
yok canım sormak istediğim bu değil... mesela eşim kızım hepimiz girdiğini düşünelim önceleri hepimizin mail adresi veya niçkleri alt alta kayıtlı olurdu onu demek istiyorum..onun bir formülü varmı..

kızınız, eşiniz girdigi zaman onlarda mail adreslerini beni anımsa derlerse olur ablacm siz girceginz zaman oradaki küçük ok işaretinden kendi mail adresinizi seçip girebilrsinz.. :gulver:

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
fzehra ablam heralde ne demek istediğinizi anladım gibime geliyor :D
Siz şimdi difrizi açık bırakın mailinizi şifrenizi girin ve msn forum face artık nereye giriş yapacaksanız girişinizi yapın daha sonra adresleri silin sadece mailiniz nickiniz falan kalsın daha sonra kaydedin ve difrizi kapatın Daha Sonrada bilgisayarı yeniden başlatın O zaman Olur Her halde
inşALLAH Yardımcı Olabilmişimdir ...:)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok afederssiniz cevabı yeni gördüm difrizi ne demek nasıl çalışır anlıyamadım

Üst Alt