Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
Ve Artik O Da Aramizda İnŞallah
hoşgeldin canım kardeşim aramıza umarım senin için herşey daha güzel olur ve bu güzel ortam senin için hayırlı olur..arkadaşlar sülo benim gerçek hayatta öz kardeşim...yo un baskılarım sonucu o da artık aramızda:)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Şevvalcim kardeşin hoş gelmiş aramıza..

:)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
ŞEVVAL MAŞALLAH TÜM AİLEYİ BURADA TOPLAMIŞSINIZ YAKINDA AİLENİN DİĞER UYELERİ GELSE ŞAŞIRMAM

KARDESİN GELSİN GÖRELİM ... UYELİĞİNİ HAYIRLI EDELİM DİMİ HADİ ÇAĞIR DA GELSİN .. BAŞINA NE GELECEK GÖRSÜN

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
hoş getirdin sülo'yu,bakalım oda senin gibi aktif olabilecekmi ?hazır yakalamışken ismininde anlamını soralım..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
hosgeldi sülo kardes hayirli olur ins...

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
hoşgeldin canım kardeşim aramıza umarım senin için herşey daha güzel olur ve bu güzel ortam senin için hayırlı olur..arkadaşlar sülo benim gerçek hayatta öz kardeşim...yo un baskılarım sonucu o da artık aramızda:)

Hosgelmis insaALLAH. Eminim en az senin kadar guzel bir insandir.

Rabbim gelisini hayirli kilsin insaALLAH!

Dua ile,

Ş

ŞEVVAL

Guest
KARDEŞİMİN PC NETE GİRMİYO BU AKŞAM ŞUAN YAZILI ÇALIŞIYO YARIN SINAVI VARMIŞ:)İNŞ PC Sİ NETE GİRERDE ODA GELİR..

Ş

ŞEVVAL

Guest
KEREM ABİ İSMİNİ SORMUŞSUNUZ..gerçek hayatta ismi süleyman..HZ.süleymandan geliyo:)ama ben ona küçüklükten beri sülo derim:)bana çok kızardı ama artık kızmıyo..nickini sülo yazalım dedim iyi dedi..bakalım inş hayırlı olur..

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
KEREM ABİ İSMİNİ SORMUŞSUNUZ..gerçek hayatta ismi süleyman..HZ.süleymandan geliyo:)ama ben ona küçüklükten beri sülo derim:)bana çok kızardı ama artık kızmıyo..nickini sülo yazalım dedim iyi dedi..bakalım inş hayırlı olur..
bizimkiler yarın gerçek ismini kullanmayı tavsiye ederlerse hiç şaşırmayın.haydi hayirli olsun hepimize.

SÜLO

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
s.a arkadaşlar ben geldim yarın sınavım var ders calışmam gerekiyo bana dua edin..

Üst Alt