Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

insoft

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
windows xp'yi sıfırdan kurdum. Aradan birkaç gün geçtikten sonra windows açılışta şöyle bir uyarı vermeye başladı: \windows\system32\config\system eksik veya bozuk dosya diyor, onarmak için r'yi seçin. Ben birkaç gün resetleyerek geçtim bu kısmı fakat bir müddet sonra bu uyarı kısmını artık hiç bir şekilde geçemedim. Ve yeniden xp'yi kurdum. Bu sefer tamamdır diye sevindik ama gene aynı sorunla karşılaştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : insoft
windows xp'yi sıfırdan kurdum. Aradan birkaç gün geçtikten sonra windows açılışta şöyle bir uyarı vermeye başladı: \windows\system32\config\system eksik veya bozuk dosya diyor, onarmak için r'yi seçin. Ben birkaç gün resetleyerek geçtim bu kısmı fakat bir müddet sonra bu uyarı kısmını artık hiç bir şekilde geçemedim. Ve yeniden xp'yi kurdum. Bu sefer tamamdır diye sevindik ama gene aynı sorunla karşılaştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

a.s kardesim sen ona bişi yapamasın yine kuraan bastan kesin vürüs var ondan yapar.....

insoft

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ama nasıl virüs olurki C:'yi formatladıktan sonra işletim sistemini kuruyorum. Yinede teşekkürler cevabınız için.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yazan dosyayı degiştirmeyi ve başka bir cd ile kurmayı dene istersen..
O sorun bendede vardı
Pcde iki tane xp kuruluydu açılışta 1. hata veriyordu sonra xp cd sini takıp onardım ve düzeldi..

insoft

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Galiba hakl1s1n sorun cd'den olabilir cd'yi dei_tirip birde öyle deneyelim... Te_ekkürler...

Üst Alt