Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
İrem Güneşdoğdu

Arkama Dönüyorum

Taze çekilmiş kahve kokusu yükseliyor caddeden, Güneş ufuk çizgisinin arkasına gizlenmek üzereyken. En çok kalabalığı sıyırıp yalnız kaldığımda iyi bir insana dönüşüyorum galiba. Düşüncelerim filtresiz, şeffaf bu bahar akşamında. En çok böyle olduğunda acıtır beni zaten. Caddeyi geçip sahile indiğimde fark ettim, Deniz bile benim değil artık. Rüzgâr başkalarının tenine işlemiş habersiz. Kulağımda çalan şarkı ilk defa seni ağırlamıyor nakaratında. En çok seni özlediğimde müzik dinlerim. Şarkılar karşılar kapında sabahladığım gecelerde beni. Bir fütursuzca ağladığımda karışır elim ayağım, bir de işte zamansız görmek seni. Bilirsin körü körüne bağlılık korkuturdu beni.
Dün düşündüğüm şeyin bugün sorgusuz arkasındaysam, Bir arpa boyu yol ilerlememişim sanki. Keskin kararlar hep yırtardı eteklerimi, Dikenli, sapa bir yol gibi. Fakat ilk defa dizlerim sıyrklarla dolu, Giymeye kıyamadığım elbisemin etekleri tozla kaplanmışken sana geldiğim yollarda, Halsiz bedenim, yorgun düşmüş ellerim söyler sana söyleyemediklerimi. Şüphe duyma ihtimalin beni öldürür anlarsın
Ben var olmaktan yakındığım gecelerde yanımda hep sen varsın.

Üst Alt