Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Selamun Aleykum, evet artık veda vakti geldi sanırım neredeyse 7 yıl oldu burada bulunmam herşeyin bir sonu vardır benimde burada ki sürem doldu sanırım :) yeniden doğuşta iyi kötü günler geçirdim çok kişi tanıdım arkadaşlar ve dostlar edindim bunlardan biri dost dediğim Geceler canım arkadaşım ve diğer arkadaşlarım hepinizi Allah için çok sevdim bazı arkadaşlarla ters düştüklerimde oldu onlardanda özür diliyorum ve herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum benden yana herkese helaldir tabii bir hakkım varsa neyse daha fazla bişi yazamıcam çünkü bu türşeylerde becerikli değilim :) Onur dan benim yerime Livechillahı getirmesini rica ediyorum çünkü Geceler yanlız kalıcak admin olarak ona en iyi destek olacak kişide kendisidir sanırım fazla bişi yazamıcam :( yazdıklarınıza cevap yazamaya bilirim o yüzden yorum yapmayın bence sizleri seviyorum Allaha emanet olun inşaAllah ....

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
helal olsun bir hakkımız yok ama..Dualarınızda bizi de unutmayın inşaAllah..Her şey gönlünüzce olsun.. Allah yar ve yardımcınız olsun bir ömür.. Tamamen gitmezsiniz herhalde uğrarsınız arada bir..

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam ablam birden bire nerden cikti bu karar :( üzüldüm gitme ...

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Yedi yılın üstüne, bir açıklama yapmadan gitmek? Bu kadar emek verilen bir yeri "sürem doldu" diyerek terk etmek?

Döneceğiniz günü bekliyoruz :)

Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Allah'a emanetsiniz..

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
Rabbım hakkınzda hayırlı olan kararlar almayı nasip etsin ins. Ö z l e n e c e k s i n i z. selametle.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ablacimm nedir simdi buu :(
bu emek bukadar zaman ani..
öyle birakip gidilmezki..

RAbbim tez zamanda geri dönmeni nasip etsin..

ümmet

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
YA-RABBi SEN'i bulup SEN'de kalmayı, istediğin gibi kul olmayı LEBBEYK deyip Cemalinle şeref bulmayı nasip eyle:lahawle:

Üst Alt