Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ASHÂBININ RESÛLULLÂHA (S.A.V.) HÜRMETİ

Bir hanım, Peygamber Efendimize (s.a.v.) bir hırka getirdi ve Yâ Resûlallâh bunu elimde sizin için dokudum buyurun. dedi. Resûlüllâh Efendimiz (s.a.v.) çok memnun oldular ve hemen hâne-i saâdetlerine girip onu giydiler ve çıktılar. Çıkmalarıyla da ashâbdan biri Yâ Resûlallâh hırkan ne kadar güzelmiş. Onu bana verseniz olmaz mı? diyerek istedi. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) de hemen çıkarıp ona verdi ve yine eskisini giydi. Bunun üzerine ashâbın ileri gelenleri Resûlullâhın o hırkaya ihtiyâcı vardı, neden istedin? dediler. Vallâhi, ona ihtiyâcım olduğundan değil, onu kefen olarak giymek ve onunla defnolup kabir azâbından kurtulmak için istedim dedi. (Ş.5b)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
işte onların sevgisi....RABBIM bizleride gerçek sevenlerden eylesin gül sultanını ,tabi buda onun sünnetini hakkı ile yaşayıp,yaşatmaktan geçer.....
Sevgi dille yalnız olmaz..Amel lazım sevdiğimizi belirtisi olarak.

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Resulullahı sevmek Ashabı güzin gibi ;(ne mutlu onlara ne mutlu onların yaşayışına ne mutlu..Rabbim bizleride onlar gibi birer Resullullah(as) aşığı eylesin inşaAllah..

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun ellerine sağlık....

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ALLAH RAZI OLSUN ABLA. ELLERİNE SAĞLIK...

SELAM VE DUA İLE.

Üst Alt