Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
3599259-lg.jpg

Leyla'ya sormuşlardı hani bir gün,
"Sen mi Kays'ı daha çok sevdin; yoksa o mu seni?"diye.
"Elbette ben onu daha çok sevdim!" demişti Leyla,
Kays adını duyar duymaz gözünden yaşlar boşanarak, "Elbette ben onu daha çok sevdim!"
"Nedir delilin, nasıl ispat edersin onu daha çok sevdiğini, üstelik o senin için çılgınlığa varmış, aklını yitirmiş mecnun olmuşken?" O vakit Leyla ağlayarak:
"Dostlar!.."demişti, "sırdır ki gizli gerektir, sevgilinin adını dile düşürmek hakikatte ayıptır. Kays bir dağ delisi gibi davrandı, gitti sahralarda çöllerde aşkımız ona buna anlattı, ben kimseciklerle paylaşmadım onun sevgisini, içimde büyüttüm, büyüttüm, büyüttüm... Budur ki benim onu daha çok sevdiğime delildir.?

- Mecnun kime anlattı aşkını ?
-Kurtlara, kuşlara, dilşeker'im, yalnızca ağzı var dili yok kurtlara kuşlara. Buna rağmen sırlarına halel geldi, sevdaları dillere düştü, şiirlere nakış oldu.

Sevgi dediğin, aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir.

-İskender Pala

esadbey

ACİZ Bir Kul İşte!!!

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Sevgi dediğin, aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir.

allah razı olsun......

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Degerli kalemin yüregine seninde emegine saglik canim mükemmel bir yazi paylasimin icin kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla......

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
sağol canım çok hoş bir paylaşımdı

Üst Alt