Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
İsmail Aykanat

Aşk Fısıltıları

ellerin ellerime nasıl da hüzün taşır yılkılıklarda taşır gözlerin gözlerime desem ki nasıl taşır düşlerim düşlerine o özge yalanları sen ki nihansın bana eriyor sorularım buzul misal bakışta ellerin ellerime nasıl da hüzün taşır

yüreği okumaktır bendeki aşk eylemi dağlarında üşüdüm geçit buldum taşraya ya sen ezberden beri kaç aşka geçit verdin rehin tuttuğun irmak nasıl taşır sevdayı nasıl sever bir kuğu kanaryayı hesapsız yüreğiokumaktır bendeki aşk eylemi

seherle çağırdılar şu asi yokuşları asiliği gönlüme düşer düşmez sönen yâr beni bende bilirdin ya sen ne oluyorsun bir şairin dilinden çıkan söz yokuşundan çıkacak yol mu buldun ey cesaret düzlüğü seherle çağırdılar şu asi yokuşları

sen misradan doğmasın şiir mi şuur musun doğudan doğan güneş bahar çağırır bana hem onu çağırırsın hem de bana koşarsın bende taciz gördün mü hangi çiçeğe kıydım neden suları yaktın bana vesvese kattin sen misradan doğmasın şiir mi şuur musun

bana üleşmek kalır aşkın doruklarını sen başıma üşüşen bir sihir kumkuması aşkın elleri sıcak sîretimde son kayıp fırtınalar vecd ile düşer sûretlerime huşu ile terk eder ağyâr nehirlerimi bana üleşmek kalır aşkın doruklarını

elimi yorumlamak kara şiirin senin ne istersen elimden çekip aldın aslımı onlar benim elimden sana gelmezdi asla bana tetik çektin sen ne sahte balık aşkın ellerimin ilmini masanda bırakmıştım elimi yorumlamakkara şiirin senin

Üst Alt