Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

RianKillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Merhaba arkadaşlar benim 3 yıl önce dillere destan bi ilişkim vardı aşıktım seviyordum ayrıldıktan sonra çok acılar çektim dualarda ettim bi süre sonra bu acılar falan geçti hissizleştim artık herkeze karşı sevemez oldum ondan sonra bana hep sevgilimle ilgili şeyler gözüktü onun adıyla karşılaştım onun oturdugu yerin adını bi çok kez gördüm kader midir tesadüfmüdür bilemedim ama gözüme sokuluyor böyle onu tam unutacağım yada anmayacağım fakat bi şekilde kendi işlerimi yaparken onunla ilgili şeyler çıkıyor adı olsun vs Ne demek isteniliyor bana ?

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Merhabalar :)

Size birşey denmek istenmiyor aslında
Bilinçaltının biraz boşalması gerekiyor
Sevdiginizin yerini başka seyler doldurana kadar
bu zaman zarfında olanlar tamamen 'hatırlamak' tan ibaret.

Hakkınızda hayırlısı

İnŞiRaH

Evla İle meşgul

Aldığı Beğeniler
1,236
Takım
Diğer
Yanlız kaldığınız her zaman aklınıza gelecektir. mümkün oldukça yanlız kalmamaya bakın. Aklınızı meşgul edecek bişeyler bulun.

RianKillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Merhabalar :)

Size birşey denmek istenmiyor aslında
Bilinçaltının biraz boşalması gerekiyor
Sevdiginizin yerini başka seyler doldurana kadar
bu zaman zarfında olanlar tamamen 'hatırlamak' tan ibaret.

Hakkınızda hayırlısı

Teşekkür ederim bilinçaltıma saklanmış çok şey olabilir fakat benim bulundgum bölgede onunla olan anılarımın yada adının yada oturdugu yerini çok sık görüyorum kaderdenmidir?

Yanlız kaldığınız her zaman aklınıza gelecektir. mümkün oldukça yanlız kalmamaya bakın. Aklınızı meşgul edecek bişeyler bulun.
Çabalıyorum en azından psikoljik görme değil normal olarak oyun olsun kitap olsun onun adı olsun onunla ilgili şeyler görüyorum dışarda içerde internet ortamında bir değil iki değil çok kez böle oluyor. sonra duygulanıyorum malesef.

Üst Alt