Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
1985ns4.jpg

Aşk üstünlükte,hünerde,bilgide,defterde,kitap yapraklarında değildir.Halkın şu dedikodusu yok mu?O yol aşıkların yolu olamaz.

Aşkın dalı ezeldedir,kökü ebedde.Bu ağaç,ne arşa dayanır ne yere.Gövdesi bile yoktur,gövdeye bile dayanamaz bu ağaç.

Akla boş verdik,hevayi,hevesi falakaya yıktık.Çünkü bu ululuk şu akla,bu ahlaka yaraşır bir şey değildir.

Sen ona iştiyak çekiyorsun ya,bilki bu iştiyak ondandır o sana müştaktır.Çünkü onun şevki olmadıkça hiç kimse iştiyak çekemez.

Denizde giden,daima korku ve ümit tahtasının üstündedir;fakat kendisiyle tahta yok oldu mu yokluktan başka ortada hiçbir şey kalmaz.

Gark olmaktan korkup gönlünü tahta parçasına veren,yol eri değildir.O aslında isyan eden bir adamdır ancak.

Canlar bağışlayan elinden bana bir şerbet verirsen derhal iyileşirim.Hastalara bundan daha iyi bir ilaç olamaz.

Sustum ben.Çünkü yoklukta bir harf bile söylemenin imkanı yok.Söylesem bile cana,gönüle zahmetten başka şey vermez.

Sustum ben.Çünkü bu söz,hadden aşkın olacak.Dinleyenin ne kulağında anlayacak bir kudret var,ne anlayışında ona göre kabiliyet.

Mevlana...

alinti...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik canim paylasimin icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla.......

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
ALLAH razı olsun teşekkürler..

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
AMINNN... cümlemizden insALLAH...okuyan gözlerinize saglik...
dua ve muhabbetle...

Üst Alt