Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ölüme mahkum edilmiş bir aşktan bu yazılanlar... Gecenin yanağından savrulmuş yağmurlardan ve toprak kokusundan...
Yaşama kafa tutarak geçiyorum gençliğimden. Parmak uçlarımda tüm mahçupluğuyla kalemim ayrılığı kusuyor.
Ama ben seni susuyorum dilimin döndüğünce. Bütün anlamlarını çaldırıyor kelimeler anlamsızlığımda.
Odama ayak bastığımda ilk önce ölüme mahkum edip kendimi sonra siliyorum kendi kendimi sayfa sayfa hayattan.
Sırf parmak uçları yanmış bir kağıttan ibaret değildir yazdıklarım. Bazen devrilmiş kentlerde konuşuyor şairin sustukları.
Bu kent senden uzakta ışıl ışıl kavrulmakta.
Yolunu sapıtmış kelimelerin peşine takılıp gidiyorum ben ardımda sonsuz ayrılıklarla.
Artık aşka elveda... Belki yağmur ıslaklığı kalmadı saçlarımda. Ve hiçbir masum tutuşma yok avuçlarımda.
Şehrin ışıklarına emanet ettiğim sadece bakışlarım değildir. Bazı bazı bir ağlayıştır ilk sevdamdan kalma.
Afedersin ey aşk! Yalan olmasın ilk ve son... Kusursuz bir sevdayı sevemedim hiçbir zaman....
Ama ayrılığım mutlak kusursuz olmalıydı. Ve kusursuzdu da zaten. Ölümümün ardında hiçbir delil bırakmamıştım.
Hep keskin bir hüzün kokardı odam; sarhoş bir ayrılıktan çıkmış gibiydi.
Yıldızları gömmeye başladım sonra odama ceset ceset. Geceye kurşun sıkışımdan korkardı annem.
Ben hep kıskanırdım ayın bakışlarını gecemi çalıverir sanırdım.
Kaç kez rüzgarın peşine takılıp terk etti beni yapraklarım. Yok savrulan ben olmalıydım gecenin avuçlarında.
Ayrılığa sonuna kadar çakıp kaçtılar gövdemi.
Toprak kavruluyordu yangınlar çıkartıyordu ayaklarım bastığım topraklara.
Ayrılıktan bıkmıştım ben en gerçeğine koşuyordum son sürat. Sonra kahkahalar savuruyordum ardımda bıraktığım aptal hayata.
Ve tehditler; sevdaya ve sevgiliye.
Sıkıysa beni unutma! Sonra yalvarıyordum; ne olur unutsunlar benim unutamadıklarım. Ama mutlaka ayrılıkla bitmeliydi benim tümcelerim.
Sen sakın dert etme ey aşk! Ben kendimi ölüme emanet ediyorum...

Cumhur Karahan

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
paylaşan yüregıne saglık ALLAH razı olsun

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Çok güzeldi paylaşan yüreğine sağlık Rabbim razı olsun inş...

YaRaLiyiM

Sükùt..

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
Allah c.c. razi olsun
yüreginize saglik..

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Sen de mi brütüs ;)

Yahu gelin el ele verelim solucan olalım! ve bu gidişe bir son verelim. Bu nedir önüm arkam sağım solum sobe der gibi her başlık bir aşk tütsüsü mevkiinde. Katrem kusura bakma, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı:)

Öyle bir aramayla internette elde ettiğiniz bu ciddi bulguları(!) biraz elekten geçiriverin de ele paylaşın yahu.

Daha aklı başında ve de manevi olarak bize katkısı olacak yazılar bulmak ve paylaşmak zor mu? Hoş buradan da onun eleştirisini yapıyorum;açın kulaklarınızı!

Vasıflı konular okumada akim kalınıyor, yorum yapan kafalar az. Biraz çitaları yükseltin bre, yükseltin.

Tabi evvel kendime diyorum ama, biraz öz eleştiri yapalım arkadaşlar.
Tamam hazırım hadi şimdi beni kurşuna dizin ;)

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
:):):)

Peki,ZararLı Bir Paylaşım mı Olmuş Sence ? (:

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
:):):)

Peki,ZararLı Bir Paylaşım mı Olmuş Sence ? (:

Katre paylaştığı için hayır;) Nazım geçtiği için onun açtığı başlıkta bu niyetimi dile getirdim. Ben genel bir deformeden bahsediyorum. Bu kadar şapkadan tavşan çıkarmak kafi bence, daha ayakları yere basan fikirler lazım.

Uff ben buralarda harcanıyor muyum ne? ;) Şaka yapıyorum bayanlar-baylar bu enaniyet değildir sadece biraz mükemmel miyim ne? ;)

Üst Alt