sİz hİç gİdeceĞİne emİn olduĞunuz bİrİnİ sevdİnİz mİ? Sadece sevdİĞİnİz İçİn yaninizda olmasini İstemenİn haksizlik olacaĞini, sİzİnkİ kadar olmasa da, onun yüreĞİnde yerİnİz olduĞuna İnandiĞiniz bİrini sevmenİn, ne kadar zor olduĞunu bİlİr mİsİnİz?
gİdecek bİrini sevİyorum!
ne bana, ne baŞkasina aİt olan; bİr çinar gİbİ yalniz yaŞayan, özgürlüĞünü ellerİne kelepçe etmemİŞ bİrini sevİyorum. Her düŞündüĞümde kalbİmİ sizlatiyor sevgİm. Nasil anlatmali bu duyguyu bİlmem kİ? Doktorlarin, ölecek dedİĞİ hastanin baŞinda beklemek gİbİ, elİnİzden bİr Şey gelmez, sadece İyİ bakarsiniz, baŞinda beklersİnİz. Bİr yandan kendİnİzİ hazirlarsiniz, ne kadar hazir olabİlİr kİ İnsan?
ayriliĞin çok uzak olmadiĞini bİle bİle sevmek, kalbİn kaldiracaĞindan aĞir bİr yük gİbİ ama öyle dayanikli kİ Şu kalp, sankİ etten, kandan deĞİl de demİrden. Onu seyrettİm uyurken, kirilacak gİbİ duruyordu. öyle narİn kİ, pamuklara sararak saklamak gelİyor İçİmden. ?erkek adam narİn olur mu?? dİye düŞünmeyİn, oluyor!
vaktİ geldİĞİnde gİdeceĞİnİ bİldİĞİm bİrini sevİyorum. Oysa kalsin İsterdİm. Bİr ömrü bİrlİkte geçİrelİm. YaŞlanalim koltuĞun üzerİnde, balkonunda begonvİller açan evİn serİn saatlerİnde bİrlİkte ölelİm. omuz omuza duralim ayakta, zor bu yükü hayatin, her köŞe baŞi geçene çelme takmak İçİn bekleyenlerle doluyken, saklanalim bİrbİrİmİze. diŞarida firtina çikmiŞ, güneŞ açmiŞ, volkanlar patlamiŞ, bİze ne? ama öyle olmayacak! Onun gİdİp kafa tutmasi gerek hayata, tüm sakİnlİĞİne raĞmen, kizgin bİr güneŞ altinda baĞirmasi lazim kan ter İçİnde.
bİrİne, sen sevİyorsun dİye ?kal? denmİyor. Bİlİyorsun, hİssedİyorsun, Şİmdİ olmasa yarin, mutlaka gİdecek. zaten sevgİ, seven yüreĞİ baĞlar, karŞi taraf sorumlu deĞİl kİ! ?sevmeseydİn arkadaŞim? derler adama, sİlah zoruyla yatmadik ya koluna!
aci, aŞkin kan kardeŞİ, ayrilmamaya yemİnlerİ var. Ne zaman gönlüne aŞk ateŞİ düŞerse, bİl kİ canin yanacak. öyle büyük alev toplari patlayacak kİ İçİnde, her yan kül, duman olacak. Gözünden yaŞ yerİne ömrün akacak. bİrİne tutulduysan, söz geçİremİyorsan kalbİne, kendİnİ yanginlara hazirlayacaksin. önünü, sonunu görmeyİ öĞreneceksİn. AŞk dedİĞİn, bİr çeŞİt delİlİk halİ, akilli İnsan aŞik olur mu hİç? Aslinda, akli olan sever. Bİlİrsen kİ bu bedenler İhtİyarlayacak, büzüŞecek, gerİye hİçbİr Şey kalmayacak güzellİkten, önce akli seversİn.
gİdecek bİrini sevİyorum. Kendİne zulüm etmek böyle olmali ama bu, zulmün en asİl olani. KarŞilik beklemeden sevmeyİ öĞretİyorum kalbİme. Tüm İnsanİ İsteklerİme raĞmen, olduĞu kadariyla yetİnerek tadini çikariyorum. ruhumdakİ yabanİ otlari kopariyorum. Egomu, gururumu, Şeytan yanimi, çikarlari, almayi, sadece İstemeyİ, bİldİĞİm bütün aŞk oyunlarini yolarak söküyorum. Bİr daha hİç çikmasinlar dİye ateŞe verİyorum. Sevgİ tarlasina yakiŞmayan ne varsa temİzlİyorum. KİrlenmİŞ neresİ varsa, eskİmİŞ hangİ gönül yarasinin artiklarini tutuyorsam, hepsİnİ kaldirip atiyorum. İçİmde büyük bİr bahar temİzlİĞİ var. Hak ettİĞİne İnandiĞim bİrine, daha önce kİmseye bakmamiŞim gİbİ bakiyorum.
sonu ayrilik olacak bİr aŞka koŞuyorum. üstüm baŞim ne kadar kİrlİ olsa da, sevgİmİ yikadim, gümüŞ bİr tepsİde sunuyorum. İster alir, İster almaz ama ben aŞka İnancini kaybedenlere İnat ve aŞka raĞmen; dİmdİk sevdamin arkasinda duruyorum. Her yaŞam mutlu bİtecek deĞİl ya? Ben payima düŞenİ aldim, gİdecek bİrini sevİyorum!
herŞeye ragmen hİç pİŞman olmadan..dünya yikilsada heryer yansada sevicem seni ..gitsen de kalsan da..
alıntı