Aşk....
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 3 Şub 2007 #11
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 3 Şub 2007 #12 BENİ DE GÖTÜR(?) Çileyi koklayıp gül niyetine Zindana girersen beni de çağır Sabrı, kanaati bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Bazen iki dünya sığar içime Bazen iki güneş doğar içime Bazen gam yağmuru yağar içime Sen beni ararsan beni de çağır. Dostların var ise divanelerden Gözyaşın aktıysa minarelerden Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan beni de çağır. Ezelin ezelden öncesi vardı Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı Zaman yumağına bizi kim sardı Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek Taahhüt ehline tahammül gerek Mazlum yarasına merhem diyerek Gözyaşı sürersen beni de çağır. Abdurrahim KARAKOÇ
BENİ DE GÖTÜR(?) Çileyi koklayıp gül niyetine Zindana girersen beni de çağır Sabrı, kanaati bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Bazen iki dünya sığar içime Bazen iki güneş doğar içime Bazen gam yağmuru yağar içime Sen beni ararsan beni de çağır. Dostların var ise divanelerden Gözyaşın aktıysa minarelerden Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan beni de çağır. Ezelin ezelden öncesi vardı Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı Zaman yumağına bizi kim sardı Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek Taahhüt ehline tahammül gerek Mazlum yarasına merhem diyerek Gözyaşı sürersen beni de çağır. Abdurrahim KARAKOÇ
MuhacirEnsar YD Üyesi Üyelik Tarihi 31 Eki 2005 Mesajlar 6,511 Aldığı Beğeniler 40 Konum MEDİNE Takım Fenerbahçe 3 Şub 2007 #13 paylaşımlar birbirinden gözel allah razi olsun....
B bentsahra YD Üyesi Üyelik Tarihi 10 Eki 2006 Mesajlar 233 Aldığı Beğeniler 1 4 Şub 2007 #14 ORiJiNAL YAZARI : MeLeK Genişletmek için tıkla ...
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 4 Şub 2007 #15
B busenem19 YD Üyesi Üyelik Tarihi 21 Ağu 2006 Mesajlar 220 Aldığı Beğeniler 0 5 Şub 2007 #16 meleğim o güzel yüreğine sağlık bitaneeeemmmm...hepsi birbirinden güzel paylaşımlar.....Allah c.c. razı olsun...
meleğim o güzel yüreğine sağlık bitaneeeemmmm...hepsi birbirinden güzel paylaşımlar.....Allah c.c. razı olsun...
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 5 Şub 2007 #17 amın ecmaın cannmmm
Bir_Katre RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 5,632 Aldığı Beğeniler 50 Konum Ağrı Takım Galatasaray 8 Şub 2007 #18 Allah (cc) razı olsun Melek kardeşim gerçekten harika paylaşımlardı ellerine yüreğine ve emeğine sağlık...selam ve dua ile....
Allah (cc) razı olsun Melek kardeşim gerçekten harika paylaşımlardı ellerine yüreğine ve emeğine sağlık...selam ve dua ile....