amin ecmain olsun inşaALLAH... SELAM VE DUA İLE...
Bi_iznillah YD Üyesi Üyelik Tarihi 15 Şub 2011 Mesajlar 932 Aldığı Beğeniler 15 Takım Trabzonspor 1 May 2011 #11 amin ecmain olsun inşaALLAH... SELAM VE DUA İLE...
Beste Dert etme Duâ et.. Üyelik Tarihi 13 Eki 2009 Mesajlar 11,177 Aldığı Beğeniler 18,751 Konum Sessiz Takım Galatasaray 1 May 2011 #12 Senin aşkın sonu olmayan engin bir deniz, uçsuz bucaksız umman. Fincan denize müştak, ummana sevdalı… Aşkın, yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır… Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil… Bana senin yükünü, hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle… (Âmin) Hos bir paylasimdi Allah razi olsun Kurban..
Senin aşkın sonu olmayan engin bir deniz, uçsuz bucaksız umman. Fincan denize müştak, ummana sevdalı… Aşkın, yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır… Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil… Bana senin yükünü, hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle… (Âmin) Hos bir paylasimdi Allah razi olsun Kurban..
Kemahlı Yasaklı Üye Yasaklı Üyelik Tarihi 17 Nis 2011 Mesajlar 629 Aldığı Beğeniler 7 Konum BeylerBeyi Takım Galatasaray 8 May 2011 #13 “Bulma”yı umut etmekse; hayat kaynağım, dayanağım, varlığım… Ben bulanlardanım.. ALLAH razı olsun paylaşım için KARDEŞ..
“Bulma”yı umut etmekse; hayat kaynağım, dayanağım, varlığım… Ben bulanlardanım.. ALLAH razı olsun paylaşım için KARDEŞ..
Bi_iznillah YD Üyesi Üyelik Tarihi 15 Şub 2011 Mesajlar 932 Aldığı Beğeniler 15 Takım Trabzonspor 8 May 2011 #14 amin ecmain olsun inşaALLAH... SELAM VE DUA İLE....
loreS "ALLAH dE KaLBiM" Üyelik Tarihi 18 Ağu 2010 Mesajlar 4,445 Aldığı Beğeniler 51 Konum 09 Takım Galatasaray 8 May 2011 #15 Aşkın, yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır… Bana senin yükünü, hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle…:G: Allah razı olsun..
Aşkın, yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır… Bana senin yükünü, hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle…:G: Allah razı olsun..
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 11 Şub 2013 #16 Sevgili Korkuyorum…Seni bulamamaktan Bulduğumu sanmaktan Bulup da kaçırmaktan Bulduktan sonra hakkıyla yaşamamaktan korkuyorum… Bulmayı arzulamak ne kadar karşı konulmazBulmak ne kadar uzak…‘’Bulma’’ yı umut etmekse; hayat kaynağım,dayanağım,varlığım…Sana kavuşmak ne kadar ‘’var olmak’’ sa benim içinSeni kaybetme korkusu o kadar ‘’yok olmak’’Ne varlığımdan eminim ne de yok olduğumdan.Bu masalın sonu nerede, nasıl biter, murada erer miyim bilmiyorum.Sevgili İçimde gamlı bir sonbahar ezgisi…Hasretim dağlarca omzumda…Hasretim ağzımdan alevler saçan ejderha…Ah bu ince sızı!Ah ‘’bu sebepsiz hüzün’’!.Ah tüm ayrılıkların acısını yüreğime taşıyan adını bir türlü koyamadığım kara sevda…!Ağlamak, kelimelerin ardına sığınmak çözüm değil.Sevgili! demişsin ki : ‘’Ne yere ne de göğe sığmadım mü’min kulumun kalbine sığdım’’Kalbime baktım minicik bir fincanSenin aşkın sonu olmayan engin bir deniz, uçsuz bucaksız umman.Fincan denize müştak ummana sevdalı…Aşkın yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır.. Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil…Bana Senin yükünü hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle… Amin…(Hatice Kübra Tüzün)
Sevgili Korkuyorum…Seni bulamamaktan Bulduğumu sanmaktan Bulup da kaçırmaktan Bulduktan sonra hakkıyla yaşamamaktan korkuyorum… Bulmayı arzulamak ne kadar karşı konulmazBulmak ne kadar uzak…‘’Bulma’’ yı umut etmekse; hayat kaynağım,dayanağım,varlığım…Sana kavuşmak ne kadar ‘’var olmak’’ sa benim içinSeni kaybetme korkusu o kadar ‘’yok olmak’’Ne varlığımdan eminim ne de yok olduğumdan.Bu masalın sonu nerede, nasıl biter, murada erer miyim bilmiyorum.Sevgili İçimde gamlı bir sonbahar ezgisi…Hasretim dağlarca omzumda…Hasretim ağzımdan alevler saçan ejderha…Ah bu ince sızı!Ah ‘’bu sebepsiz hüzün’’!.Ah tüm ayrılıkların acısını yüreğime taşıyan adını bir türlü koyamadığım kara sevda…!Ağlamak, kelimelerin ardına sığınmak çözüm değil.Sevgili! demişsin ki : ‘’Ne yere ne de göğe sığmadım mü’min kulumun kalbine sığdım’’Kalbime baktım minicik bir fincanSenin aşkın sonu olmayan engin bir deniz, uçsuz bucaksız umman.Fincan denize müştak ummana sevdalı…Aşkın yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır.. Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil…Bana Senin yükünü hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle… Amin…(Hatice Kübra Tüzün)
Geceler Sükut_u Sonbahar Üyelik Tarihi 11 Nis 2007 Mesajlar 24,205 Aldığı Beğeniler 22,175 Takım Fenerbahçe 12 Şub 2013 #17 EyvAllah Lieclillah kardesim bu güzelligi okumamiza vesile oldugun icin tesekkürler Cenab-i Hak razi olsun Selam ve Dualarimla......
EyvAllah Lieclillah kardesim bu güzelligi okumamiza vesile oldugun icin tesekkürler Cenab-i Hak razi olsun Selam ve Dualarimla......
*_r4hime_* Öğrenci Anne Üyelik Tarihi 27 Tem 2012 Mesajlar 669 Aldığı Beğeniler 1,419 Konum Sen'siz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız..! Takım Galatasaray 13 Şub 2013 #18 Muhteşem.. Teşekkkürler..